Er parajumper norsk?

Parajumpers er et italiensk merke som ble grunnlagt av Massimo Rossetti i 2005 etter et tilfeldig møte mellom Rossetti og en som arbeidet for den 210.

Hvor er PJS fra?

Long Bear – Black

Parajumpers ble grunnlagt i 2005 i Italia av designeren Massimo Rossetti.

Hva er en parajumper?

Parajumpers – klær for barn, junior og ungdom

Det italienske kvalitetsmerket Parajumpers lager stilige, komfortable og slitesterke klær til barn og ungdom. Jakker og vester fra Parajumpers fungerer like bra i skibakken som på skolen, og er utrolig populære moteartikler for både jenter og gutter.

Er parajumper norsk? – Related Questions

Er parajumper dyremishandling?

En pelskrage på en jakke fra Parajumpers (PJS), Woolrich og andre klesmerker kommer ofte fra dyr som er fanget i feller. Disse fangstmetodene er så grusomme at de er forbudte i Norge. Her er fakta om dyremishandlingen disse produsentene er ansvarlige for.

LES OGSÅ  Hva betyr energiklasse på vaskemaskin?

Er parajumper varm?

Parajumpers er merket for deg som ønsker å holde deg varm, klassisk og samtidig forberedt på all slags vær og vind.

Hva er forskjellen på dunjakke og boblejakke?

Dunjakke, også kjent som «boblejakke», er en vattert jakke som er fylt med enten ande- eller gåsedun, eller syntetisk dun. Luftlommene som dannes mellom dunene gjør at jakken kan holde på varm luft.

Hva er bra med softshell?

Softshell er en fellesbetegnelse for en spesiell type yttertøy som ikke har en tettsittende membran som gjør plagget vind- og vanntett, men som til gjengjeld lar huden puste og dessuten tillater god bevegelighet for kroppen, dette til forskjell fra vanlig regntøy og andre plagg med hardshell.

Når bruker man softshell jakke?

Overgangsperioden mellom sommer og vinter kan være kort, og det er derfor et stort pluss at softshelldressene vi fører fra Name It har en overkommelig pris. Softshell er et ypperlig ytterplagg til overgansperiodene høst og vår og har derfor blitt svært populært blant barnehage- og skolebarn.

Er det ekte pels på Svea jakke?

Merker som Parajumpers, Woolrich, Svea og Nobis selger jakker med ekte pels.

Har Meotine jakker ekte pels?

Vi anvender ikke skinn eller pels ifra ville dyr som har vært i fangenskap. Det er viktig å påpeke at majoriteten av dyrene ikke er fanget med formål om å produsere pels, men av hensyn til miljømessige aspekter.

Hvordan få fluffy dunjakke?

Hvis dunjakken din er blitt flat, er tørketrommel klart å foretrekke for å få dunjakken din luftig igjen. Legg den i tørketrommelen etter at du har vasket den, så vil dunet spre seg og blåse seg opp igjen.

Hvordan fikse hull i parajumper?

– For å reparere rift og hull i dunjakker og lignende materialer, finnes det en god løsning, og det er selvklebende nylonlapper som man klipper til og deretter stryker på, tipser Britta Hohne ved Stoffdronning AS. Egnede nylonlapper får du kjøpt i de aller fleste sy-og garnbutikker.

Blir boblejakker ødelagt av regn?

Unngå bruk i regnvær

De fleste dunjakker er laget for å tåle ekstreme temperaturer, men fuktig vær – som regn, vil trekke seg inn i stoffet og ødelegge den isolerende effekten.

Hvordan tørke parajumper?

Umiddelbart etter vask bør jakken tørkes i tørketrommelen på lav temperatur (maks 50 grader). Legg tre tennisballer sammen med jakken i tørketrommelen. Disse hjelper dunet/vatteringen til å få tilbake den luftige fasongen. Ta plagget ut hvert femtende minutt for å fordele dunen/vatteringen for hånd om nødvendig.

Hvor mange tennisballer i tørketrommel?

Dunprodukter bør tørkes tørre i tørketrommel med 2-3 tennisballer.

Når dun klumper seg?

Dunen og fjærene klumper seg sammen når de blir våte, og hvis det ikke tørkes fort nok kan det oppstå en spesiell lukt. Lar du jakken henge rett opp og ned til tørk blir ikke dunen tørr. Du må flere ganger løse opp klumpene med fjær og riste plagget, noe som tar mye tid.

Hvilken dunjakke er varmest?

Dunplagg laget med såkalt bokskonstruksjon isolerer best og er varmest. Bokskonstruksjon betyr at det er sydd inn delevegger mellom inner- og ytterstoffet. Dette skaper bokser som dunen ligger i.

Leave a Comment