Er polet stengt på nyttårsaften?

Hvor lenge er Vinmonopolet åpent på nyttårsaften?

Alle Vinmonopol er stengt på julaften og nyttårsaften i tillegg til helligdagene i julen. Samtlige butikker har åpent til kl 18 på lille julaften, og de aller fleste holder åpent til kl 18 den 30.

Hvor lenge er polet åpen?

Vinmonopolet åpningstider – generelt

Den generelle regelen for de ordinære og maksimale åpningstidene på vanlige hverdager er mellom klokken 08:30 og 18:00.

Er polet stengt på nyttårsaften? – Related Questions

Når stenger ølsalget på nyttårsaften?

Dagen før Kristi Himmelfartsdag: 20:00. Pinseaften: 18:00* Julaften: 18:00* Nyttårsaften: 18:00*

Kan man kjøpe alkohol på nyttårsaften?

Åpningstider ølsalget:

Nyttårsaften: Butikkene har lov til å selge øl fram til klokka 18, men tradisjonelt stenger de fleste butikker tidligere denne dagen. 1. nyttårsdag: Stengt.

Når stenger Vinmonopolet Oslo City?

Vinmonopolet Oslo City
Mandag 10.00 – 18.00
Onsdag 10.00 – 18.00
Torsdag 10.00 – 18.00
Fredag 10.00 – 18.00
Lørdag 10.00 – 16.00

1 more row

Når stenger ølsalget 4 juni 2022?

08.30 til kl. 18.00. På dagen før søn- og helligdager skal salget opphøre kl. 15.00.

Er polet åpent i Sverige på søndager?

Matbutikker og kjøpesentre har derfor vanligvis åpent også på søndager, med mindre det er en helligdag. Åpningstidene på lørdag og søndag er imidlertid ofte reduserte. Et unntak her er Systembolaget, det svenske vinmonopolet, som er lovregulert til å være stengt på søndager.

Når må man vise leg på polet?

Alle under 25 år må vise legitimasjon når de handler på Polet. Dette måler Vinmonopolet, og i fjor viste 11,4 prosent av alle våre kunder leg.

Kan man bruke førerkort appen som legitimasjon på polet?

Digitalt førerkort er gyldig som legitimasjon dersom du blir stoppet i trafikkontroll. Du kan ikke forvente at det blir godkjent som legitimasjon i andre tilfeller. Bruker du det digitale førerkortet når du er ute og kjører, må du huske å ha strøm på telefonen til hele kjøreturen, og skjermen må være lesbar.

Hvor mye alkohol er det lov å kjøpe på polet?

Det er ingen lov som regulerer hvor mye alkohol man kan kjøpe på samme tid i Norge. Du kan derfor kjøpemye alkohol du vil.

Kan en 18 åring kjøpe Malibu?

Aldersgrensen er 20 år for kjøp av brennevin eller andre produkter med alkoholstyrke på 22 vol. prosent eller mer. Vi ber alle under 25 år å vise legitimasjon uoppfordret. Dersom vi er i tvil om alder må legitimasjon vises.

Kan en 18 åring ta med alkohol fra Sverige?

Men man må være 18 år for å ta med vin og øl fra Sverige til Norge. – Vi i tollvesenet forholder oss ikke til annet enn at vedkommende har kjøpt alkoholen i beskattet stand, sier Asle Farberg, avdelingssjef for grensekontrollen i Tollregion Øst-Norge.

Kan barn drikke alkoholfritt øl?

Det er ingen aldersgrense for kjøp og salg av alkoholfritt øl, slik som Munkholm, Clausthaler eller vørterøl. Det er ikke farlig å drikke alkoholfritt øl. Både barn, gravide og bilkjørende kan drikke det. Alkoholfritt øl fremstilles på samme måte som vanlig øl (som inneholder alkohol), med humle, malt, vann og gjær.

Er det lov å drikke alkohol når man er 16 år?

Lovlig å drikke hvis man er under 18 år? Det er ikke ulovlig å drikke alkohol hvis du er under 18 år, og du kan ikke straffes for det. Hvis politiet skulle få vite at du drikker, vil foreldrene dine som regel bli kontaktet. I enkelte tilfeller kan det også meldt til barnevernet.

Kan en 16 åring kjøpe alkohol i Danmark?

I Danmark er det 16-årsgrense for å kjøpe alkohol med opptil 16,5 %, og 18-årsgrense for å kjøpe alkohol med 16,5 % eller mer. For å få servert alkohol på restauranter, barer eller utesteder må man også være over 18 år. Med andre ord kan du lovlig kjøpe alkohol opptil 16,5 % i butikker i Danmark som 16åring.

Er 20% sprit?

Drikkevarer med opp til 22 prosent alkohol skal ikke selges, serveres eller utleveres til personer under 18 år. Dette kan for eksempel være øl, lettøl, rusbrus eller vin. Drikkevarer med mer enn 22 prosent alkohol skal ikke selges, serveres eller utleveres til personer under 20 år. Dette er brennevin.

Leave a Comment