Hva dekker barneforsikring if?

Barneforsikringen gir økonomisk førstehjelp ved sykdommer og skader valgt ut i samråd med lege. I tillegg gis økonomisk førstehjelp ved andre alvorlige sykdommer eller skader som ikke er listet opp, men som fører til over 50% medisinsk invaliditet.

Hva koster If barneforsikring?

Standard koster 2.919 kroner per år. På ulykkesforsikring kan det velges mellom tre beløp, 1, 1,5, og 2 millioner kroner. Her er det brukt 2 millioner kroner. Det gis dobbel erstatning ved medisinsk invaliditet over 51 prosent, det vil si at maksimal erstatning er 4 millioner kroner.

Hva er den beste barneforsikringen?

Ifs barneforsikring har blitt enda bedre, og kåres til best i test hos Norsk Familieøkonomi. If Super barneforsikring er best i test i årets store barneforsikringstest fra Norsk Familieøkonomi, og får en sekser på terningen! Dette er den største og viktigste testen av sitt slag i Norge.

LES OGSÅ  Er det billigere å handle i Sverige nå?

Hva dekker barneforsikring if? – Related Questions

Hvilken forsikring dekker ADHD?

Alle alvorlige lidelser, både fysiske og psykiske dekkes. – Dette betyr at dersom barnet ditt får påvist en alvorlig grad av ADHD, astma, diabetes eller lignende, vil barneforsikringen sørge for ekstra økonomisk støtte for både deg og barnet.

Hva dekker If Start?

If Start er for deg som er under 26 år, og skal bo i Norden. Det er en forsikringspakke som består av innbo-, reise- og ulykkesforsikring. Velger du dekningen Super, omfattes i tillegg uhellsskader på tingene dine, ID-tyveri og mye mer.

Hvor mye koster If Start?

If Start er markedets mest gunstige forsikringspakke. Er foreldrene dine kunder i If får du avslag i prisen. If Start koster 129,- md. og If Start Super koster 209,- kroner md.

Hva dekker ANSA forsikring?

ANSA Studentforsikring gir deg blant annet:

60 dagers reiseforsikring i hele verden – utreise fra studielandet eller Norge. Dekning på korte og lange reiser, til og med på campus. Ubegrenset dekning ved akutt sykdom eller skade. Effektiv skadehjelp med 24 timers assistanse.

Hva dekker ulykkesforsikring if?

Du får dekket nødvendige behandlingsutgifter i Norden ved ulykke, slik som tannbehandling, egenandel hos fastlege, kiropraktikk og fysioterapi, CT eller MR (må være forhåndsgodkjent av If), medisiner og forbindingssaker. I tillegg får du dekket reiseutgifter i forbindelse med nødvendig behandling.

Hva dekker innboforsikring if?

Innboforsikringen dekker alle de løse eiendelene dine, som hører til hjemmet ditt, og som det er naturlig at du tar med deg når du flytter inn eller ut av en bolig. Det kan for eksempel være klær, møbler, elektronikk, mobiltelefoner, sportsutstyr, sykler, hagemøbler og andre løse gjenstander.

LES OGSÅ  Når er et selskap datterselskap?

Hvilke forsikringer er inkludert i LO medlemskap?

 • Kritisk sykdom.
 • Livsforsikring.
 • Mopedforsikring.
 • Reiseforsikring.
 • Snøscooterforsikring.
 • Student- og lærlingforsikring.
 • Uførekapital.
 • Uførepensjon.

Hva er normalt å ha i innboforsikring?

Hvis du forsikrer innboet ditt for 500.000 kroner, vil prisen vanligvis ligge et sted mellom 500 og 1.500 kroner per år. Skal du ha en innboforsikring som dekker over 2 millioner kroner, kan prisen variere mellom alt fra 1.000 til over 4.000 kroner i året.

Hva dekker If superforsikring?

I tillegg til å inkludere dekningene for ansvarsforsikring​ og kasko dekker Super bilforsikring også:
 • Uhellsdekning og parkeringsskade uten bonustap.
 • Ekstra erstatning ved store skader.
 • Supergaranti.

Hvilken forsikring dekker motorhavari?

Det er under full kasko at motorhavari gjerne dekkes. Da vil forsikringen hjelpe deg med å dekke kostnader relatert til at fra borttauing til den aktuelle reparasjonen. Dette er fort kostnader som kan tårne seg opp, og dersom du har full kasko eller bedre, skal du altså kun betale egenandelen.

Hva dekker forsikringen i Fagforbundet?

Forsikringen dekker blant annet:
 • Alt innbo og løsøre i hjemmet ditt er forsikret. Ingen øvre forsikringssum.
 • Dekker skade ved brann, vann og tyveri.
 • Enkeltgjenstander og samlinger er forsikret for inntil kr 300 000,-
 • Smykker og gull er forsikret for inntil 300 000. –
 • Skade på matvarer ved utilsiktet temperaturendring.

Hva dekker Uflaksforsikring?

Hva er uflaksforsikring? Uhell kan skje alle. Med innboforsikring topp har du heldigvis uflaksforsikring inkludert. Det dekker deg hvis du er uheldig og får tilfeldige og plutselige fysiske skader på tingene dine, som for eksempel hvis du skulle miste mobilen i bakken.

Hvordan få dekket knust skjerm?

Skade og tap av mobil kan være dekket av både reise- og innboforsikring. Reiseforsikringen er best å benytte ved tyveri. Ved knust skjerm eller annen skade på mobilen bør du melde skaden på innboforsikringen, da denne dekker flere typer skader.

LES OGSÅ  Hva koster ferga fra Bodø til Moskenes?

Er mobilen min forsikret?

Dekker innboforsikringen mobiltelefon, pc og nettbrett? Ja, standard innboforsikring dekker både tyveri og skader på mobil, pc og nettbrett. For å også være sikret mot uhellsskader i og utenfor boligen din, må du velge topp innboforsikring. dekker som hovedregel tingene dine ved brann, tyveri og vannskade.

Hva er Uhellsforsikring?

Uhellsforsikring er inkludert i innboforsikring topp og dekker fysiske skader på tingene dine hvis du skulle være uheldig. For eksempel hvis du mister mobilen i bakken. Du er også dekket for de samme uhellene utenfor hjemmet, men da er erstatningen begrenset til 50.000 kroner.

Leave a Comment