Hva er beste barbermaskin?

Barbermaskinen SP9820/12 fra Philips er kåret til ny testvinner blant de beste roterende modellene på markedet. Den passer til både tykt og tynt hår som vokser i alle retninger. Selv personer med sensitiv hud vil bli fornøyd med denne. Det følger med et reiseetui og en god hårtrimmer som du enkelt monterer selv.

Hvilken Shaver er best?

 • Braun 3020S – BEST I TEST SHAVER. Robust konstruksjon med brede barberingsflater, gir en effektiv barbering med et utrolig glatt resultat.
 • Braun Series 7 – BESTE PREMIUMVALG.
 • Philips Series 5000 (S5579/50)
 • Braun 5030S.
 • Philips S9000.
 • Philips Oneblade Pro QP6520.
 • Remington Aqua Plus PR1350.
 • Philips S7510/41.

Hvor ofte bør man bytte barbermaskin?

Bytt skjær på din barbermaskin ca. hver 18. måned. Hvis skjærene bliver beskadiget, bør de byttes med det samme.

Hva er beste barbermaskin? – Related Questions

Skal man skrubbe huden før eller etter barbering?

Det er viktig å skrubbe vekk døde hudceller før barbering. Dette for et jevnt resultat, men også for å hindre at håret vokser innover. For ømfintlige områder, som under armene og bikinilinjen, skal det ikke skrubbes hardt, og det skal helst brukes en skrubb som er spesielt tilpasset disse områdene.

Hvor ofte burde man bytte barberhøvel?

Det er anbefalt at man bytter barbarhøvel så fort du kjener at den blir sløv. Det kommer altså an på hvor ofte du bruke barbarhøvelen. Det ideelle er å bytte blad så ofte som etter hver femte til tiende barbering. Det vil si hvis du barbarer deg jevnlig så ca en gang i måneden.

Hvordan gjøre ren barbermaskin?

Slå av barbermaskinen, og ta av den øverste delen av skjærehodet. Skyll den øvre delen av skjærehodet under varmt, rennende vann i minst 30 sekunder. Sett den tilbake på skjærehodet når den er helt tørr. Rist forsiktig av overflødig vann fra barbermaskinen, og la den lufttørke.

Skal man bruke barberskum med barbermaskin?

Hvis du vil unngå tørr hud er det bra med høvel og barberskum. Hvis du vil slippe barberskum og ønsker en rask barbering er barbermaskinen en god idé. Hvis du vil ha det beste så kjøp begge deler og bytt hver 14. dag.

Er Philips OneBlade bra?

Philips OneBlade anbefales på det sterkeste

Jeg vil sterkt anbefale Philips OneBlade til de som er ute etter en rimelig barbermaskin og som sliter med irritasjon i huden når de barberer seg. For bare 449,- (hos Philips) får du mye for pengene.

Hvordan få vekk nupper etter barbering?

Hvis du vil unngå røde nupper etter barbering, skal du sørge for å vaske og rense huden, før du barberer deg. Bruk barberskum under barberingen, og avslutt med å pleie huden med en god aftershave-krem. Velg gjerne en uparfymert krem med en bakteriedrepende effekt.

Hvordan barbere seg med høvel?

Hvordan barbere seg med høvel?
 1. Sørg for at huden er varm og fuktig før du starter.
 2. Bruk barberskum.
 3. Bruk en skarp høvel.
 4. Begynn med å barbere kinnene først, slik at barberskummet får virke lengst mulig på de vanskeligste områdene, som haka og rundt nesa.
 5. Det er viktig å barbere MED hårets retning.
 6. Barber med korte drag.

Hvordan få vekk hår på tissen?

Det går an å fjerne kroppshåret med enten voksing, barbering, epilator eller hårfjerningskrem, men inn mot slimhud i underlivet skal du ikke bruke hårfjerningskrem. Det er også mulig å fjerne uønsket, mørkt kroppshår med laser, og da en mer varig effekt,men siden det er så dyrt og tidkrevende, er det evt.

Hvor ofte må man barbere seg?

Hvor ofte det er normalt å barbere seg, er forskjellig fra person til person. Hos noen vokser det fortere tilbake enn hos andre. Du kjenne etter hvor ofte du synes det er nødvendig. Men hvis du driver å barberer leggene om sommeren så er nok et par ganger i uken vanlig, kanskje oftere hvis du har veldig mørkt hår.

LES OGSÅ  Hvor mye skal man legge til når man tar tempen under armen?

Leave a Comment