Hva er den beste selvbruningskremen?

1. St Tropez Self Tan Purity Vitamins Bronzing Water Mist – BEST I TEST BRUN-UTEN-SOL. St Tropez er ekte veteraner når det gjelder selvbruning, men det betyr ikke at du alltid får en perfekt farge fra produktene deres.

Hvordan smøre selvbruning i ansiktet?

– Generelle tips til å påføre i ansiktet er å unngå området rundt øynene. Pass også på at du jevner ut godt rundt ørene, og ved hårfestet. Har du blondt hår er det lurt å påføre krem langs hårlinjen. Nesen trekker som regel til seg veldig mye selvbruning, så legg mindre produkt der.

LES OGSÅ  Hvor mange grader er feber i pannen?

Er selvbruning bra for huden?

Det er bevist at det er trygt å bruke, og det er kun rapportert noen få tilfeller av kontakteksem. Fargen er begrenset til det øverste laget i huden (stratum corneum), og den fjernes enkelt ved for eksempel å skrubbe den av. Du må derfor påføre produktet jevnlig for å bevare fargen.

Hva er den beste selvbruningskremen? – Related Questions

Hva er farlig med selvbruning?

DHA er et trygt stoff å påføre huden. I sjeldne tilfeller har man sett allergiske reaksjoner, men dette kan også skyldes parfyme eller andre stoffer i selvbruningen. Selvbruning er ikke farlig, og kan trygt brukes over tid istedenfor overdreven soling. Husk at selvbruning ikke gir noen form for solbeskyttelse!

Skal man ta på fuktighetskrem før selvbruning?

Skal du bruke selvbruning? Et godt råd er å skrubbe bort døde hudceller og smøre deg med bodylotion før du smører på selvbruningskremen. Det vil gi en jevn og fin farge! Og husk å bruke påføringsvott.

Kan man få hudkreft av Selftan?

Selvbruning virker kun ved å farge de døde hudcellene i øvre hudlag. Men selv om det ikke er farlig i den forstand at det kan gi hudkreft eller andre hudlidelser, er det også noen negative sider ved å påføre huden «falsk brunfarge».

Kan selvbruning ødelegge pigmentene?

– Absolutt! Selvbruning farger først og fremst de døde hudcellene på toppen, mens sola trenger dypere ned i huden slik at produksjonen av melanin settes i gang. Når melaninet kommer opp til overflaten blir huden brun av sola.

Hvor ofte kan man bruke selvbruning?

Som hovedregel bør du vente minimum 8 timer før du dusjer, for å sikre at selvbruningen får festet seg. Ikke bruk lyse klær da det kan smitte av noe. For å opprettholde og vedlikeholde brunfargen kan du påføre produkt én til to ganger i uken. Alt etter hvor dyp farge du ønsker.

LES OGSÅ  Hvor mye skal man legge til når man måler feber?

Når burde man ta på selvbruning?

Før leggetid

– Den beste tiden for bruk av selvbruning er om kvelden, har Signe B. Ivarhus, produktsjef i Midsona – tidligere Midelfart, fortalt KK.no tidligere. – Da kan nemlig produktet få virke i fred natten gjennom, forteller hun.

Hvorfor blir jeg ikke brun av selvbruning?

Du må sørge for at huden er eksfoliert og godt smurt i flere dager før du bruker selvbruning for å få et optimalt resultat. Tørr hud vil nemlig ta opp kremen ujevnt, og du vil dermed også se ujevn ut i fargen, men skjolder og misfarging. Spør også etter selvbruning som tåler vann.

Hvor lenge skal selvbruning sitte i ansiktet?

Ekstra tips; Fin å bruke som selvbruner til ansiktet. La den sitte på 4-6 timer, eller over natten før du vasker den av.

Skal man shave før eller etter selvbruning?

Om du vokser eller barberer deg mindre enn 24 timer før du påfører et selvbruningsprodukt vil produktet legge seg i porene og gi sorte prikker. Pass derfor på at all hårfjerning utføres minst 1 døgn i forkant!

Kan man ta på selvbruning etter dusj?

Som hovedregel bør du vente minimum 8 timer før du dusjer, for å sikre at selvbruningen får festet seg. For å opprettholde og vedlikeholde brunfargen kan du bruke et gradual tan-produkt et par ganger i uken. En bodylotion, slik som denne, gir en gradvis selvbruning ved bruk over 3-5 dager.

Hvordan fjerne selvbruning i ansiktet?

Varme og fuktighet vil hjelpe deg med å fjerne selvbruningen. Bruk litt tid i en badstue eller et damprom for å åpne hudens porer og peeling i dusjen etterpå. Hvis det ikke er et alternativ å gå til et damprom, vil en varm, dampende dusj også gjøre susen.

Kan man skrubbe av selvbruning?

– Et standardtips er jo å skrubbe seg selv godt for å fjerne selvbruningen. Men da anbefaler jeg å lage en egen kroppsskrubb av grovsalt og oliven- eller babyolje. Da får man en helt egen skrubb med litt større korn enn vanlig, sier Aanonli.

Hvordan ta på selvbruning uten hanske?

Plasthansker går selvsagt an å bruke, men det er ikke spesielt deilig å gni disse inn mot huden. En såkalt «svampvott» kan derfor være en genial investering hvis du bruker selvbruning en del. Svampen på utsiden av votten gjør det enkelt å påføre selvbruningsproduktet jevnt og pent.

Leave a Comment