Hva er den mest solgte julebrusen?

At mange har sin lokale julebrus som favoritt understrekes også av de tildels store geografiske forskjellene i hvor ulike julebrusmerker selger mest, ifølge Nielsen Norge. I Nord-Norge er det Mack som er det mestselgende julebrusmerke, i Midt-Norge er det Dahls, i Vest-Norge er det Hansa, og på Østlandet er det Hamar.

Hvilken julebrus er best rød eller brun?

Rød selger best

Borg er ett av bryggeriene som lar kundene velge hvilken farge de vil ha på julebrusen. Og den røde selger best, ifølge Anette Karlsen, kommunikasjonsansvarlig i Hansa Borg bryggerier. – Sammenligner vi halvlitersboksene, selger den røde 50 prosent bedre enn den gylne, sier Karlsen til Dagbladet.

Hva er den mest solgte julebrusen? – Related Questions

Hva kom først 7up eller Sprite?

7up was introduced in the market in 1929 in the United States while Sprite was introduced in 1961 in Germany.

Hva er den eldste julebrusen?

Julebrus. Den første julebrusen i Norge ble etter alt å dømme laget av bergensselskapet Hansa i 1970.

Hva er forskjellen på rød og brun julebrus?

Geografiske forskjeller

Hvilken farge og smak man foretrekker henger mye sammen med hvor du er fra i landet. Den brune julebrusen har fastere røtter på Østlandet enn Vestlandet. – Vi ser at det er den røde julebrusen som selger mest generelt på Vestlandet, sier Bruusgaard.

Hvor mange typer julebrus finnes det?

5. Julebrus er ikke bare julebrus – faktisk finnes det i dag over 36 forskjellige sorter julebrus, skriver VG+. 6. De vanligste julebrusene er enten røde eller brune i fargen, men det finnes også varianter som er rosa, gulbrune eller oransje.

Hvilken smak har eventyrbrus?

Eventyrbrus har en sterk rød farge og en deilig smak av bringebær.

Hvilken farge julebrus kom først?

1970 var året da Hansa Julebrus kom for salg i handelen for første gang – rød i fargen, med deilig smak av bringebær. Julebrusen som Hansa lanserte i 1970 var et helt nytt produkt basert på nye essenser og en ny resept, testet i måneder forut for lanseringen den siste uken i november 1970.

Er julebrus sunt?

– Når det gjelder innhold, så er det ikke næring i brus, det er ikke sunt uansett hvordan du snur og vender på det. Det eneste det inneholder av næringsstoffer er sukkeret. Rent sukker som ikke er nyttig for kroppen og kan gi hull i tennene.

Hva skal rød julebrus smake?

Rød julebrus har ofte en søt og fruktig smak som bringebær eller rips.

Har julebrus alkohol?

Om du velger versjonen med alkohol, blir julebrusen likevel ikke sterkere enn juleøl fra butikken. Men definitivt med mer julesmak.

Hvor selges Roma julebrus?

Har du funnet Romas Røde Julebrus der du bor? I samarbeid med Rema 1000 har vi sendt julebrus til butikker i hele Norge!

Hvor mye julebrus drikker vi?

Uansett hvilke preferanser du har, bidrar du kanskje med noen liter selv når mange millioner liter julebrus handles inn og konsumeres i tiden før og rundt julen. I gjennomsnitt drikker vi nordmenn nemlig omtrent 3 liter julebrus hver!

Hva drikkes det mest av i Norge?

Foretrukket drikke

Vin og rusbrus er mest populært blant kvinner. Øl, brennevin og hjemmebrent er vanligere blant menn. Yngre velger oftere øl og rusbrus enn de eldre. Jo lengre utdanning du har, jo større er sjansen for at du drikker vin – og jo mindre er sjansen for at du drikker brennevin og hjemmebrent.

Hvor drikkes det mest Cola?

Ingen i verden drikker mer Pepsi Max enn oss nordmenn. Hele 110 millioner liter ble solgt i 2011, hvilket utgjør 22 liter per innbygger. Hvem drikker mest Coca Cola i verden? Mens Finland bare drikker 57 liter brus per hodet i året, drikker vi 115 liter hver her hjemme.

LES OGSÅ  Hva er den beste iPaden?

Hvor mye drikker en nordmann?

Deltakerne i undersøkelsen i 2021 drakk i gjennomsnitt om lag 45 ganger i løpet av ett år, mens gjennomsnittlig antall ganger de hadde drukket 6+ enheter var 8.

Hva skjer om man drikker hver helg?

Drikker man moderate mengder en gang hver helg, gir det sjeldent noen store helsekonsekvenser hvis man ellers er frisk. Når det er sagt viser studier at de som begynner å drikke tidlig har større risiko for å få problemer med alkohol senere i livet.

Leave a Comment