Hva er det beste bensinkortet?

Riktig valg av kredittkort gir deg billig bensin og diesel. 365Direkte, FlexiVisa og Shell Mastercard gir de beste rabattene på drivstoff. Spar opptil 90øre per liter bensin eller diesel du fyller på tanken.

Hvordan få bensinkort?

Hvordan søker jeg på et bensinkort? Du kan søke på alle bensinkortene via bensinkort.no. Du klikker ganske enkelt på “Søk nå” på det bensinkortet du ønsker å søke på i drivstoffkort-oversikten på forsiden.

Hva er det beste bensinkortet? – Related Questions

Hvordan få Coop rabatt på bensin?

Alltid 45 øre medlemsbonus per liter drivstoff hos Circle K!
  1. Som medeier i Coop får du alltid 45 øre medlemsbonus per liter drivstoff når du tanker hos betjente Circle K og Best-stasjoner.
  2. Fyll minimum 20 liter hos Circle K og med 3pk med boller.
  3. Registrer ditt Coop-medlemskap med Coop-appen eller medlemskort.

Hva koster Circle K Extra?

Introduksjonstilbudet på 75 øre gjelder på alle stasjonene: Circle K, Best og 123-stasjoner, både ubetjente og betjente. Etter 30 dager gjelder den faste medlemsbonusen på 45 øre kun på betjente Circle K og Best-stasjoner, og 25 øre på alle ubetjente stasjoner.

Er Circle K Extra gratis?

Circle K EXTRA club er bensinstasjon kjedens lojalitetsprogram. Det er enkelt og gratis å være medlem.

Hva er Circle K Extra Club?

Du får alle tilbud, rabatter og fordeler direkte inn på kortet, og alt er klart til bruk når du besøker våre stasjoner. Det er enkelt, raskt og helt automatisk! Med Circle K-appen kan du enkelt følge med på hvilke tilbud du har, og hvor mye du har tanket med rabatt.

Hvor mye koster Circle K koppen?

Standard Koppen

Standard-Koppen kommer i to fine farger; koksgrå og gull. Koppen koster bare 399,-, og du velger selv hvilken farge du ønsker!

Hvordan få gratis Circle K kopp?

Vi spanderer Koppen på deg som har tatt lappen siste 12 måneder og etter registrering på denne siden. Gjelder når du er med i vår kundeklubb Circle K EXTRA. Om du ikke er medlem, mottar du en sms med link til innmelding. Vi sender også en sms når Koppen kan hentes på valgfri Circle K stasjon.

LES OGSÅ  Hva er SIFOs referansebudsjett?

Er best og Circle K det samme?

Selskapet har inngått avtale med Circle K om leveranse av drivstoff til stasjonene. Best Stasjonene har også kassesystem i fra Circle K og man kan derav også benytte Circle K-kort, NAF og Coop kort hos Best.

Hvordan få rabatt på drivstoff Circle K?

Som medlem får du fast 30 øre i rabatt per liter drivstoff du kjøper med ditt registrerte betalingskort på våre bemannede stasjoner. Med Circle K Mastercard får du 40 øre per liter på bemannede stasjoner og 20 øre på automatene.

Hva heter Circle K før?

Circle K har en hundreårig historie i Norge, som Norsk Brændselsolje A/S med merkenavnene MIL og BP, Norsk Olje as (Norol), Statoil Norge AS og Statoil Fuel & Retail AS (Statoil) og nå Circle K Norge AS (Circle K).

Hva het Esso før?

Esso er et internasjonalt varemerke som blir brukt av det amerikanske oljeselskapet ExxonMobil og tilknyttede selskap, tidligere kjent som Standard Oil Company of New Jersey (skiftet navn til Exxon i 1972).

Hvorfor Statoil solgt til Circle K?

For tre år etter at kanadiske Alimentation Couche-Tard kjøpte fuel & retail-virksomheten av Statoil, skal hele konsernet nå samles til ett merkenavn: «Circle K». – Grunnen til at vi valgte Circle K som vårt nye globale varemerke, er at det er Couche-Tards største og sterkeste merke.

Når ble BP til Norol?

BP Norge AS

i Norge til Norol (senere Statoil) i 1979.

Hva het Shell før?

Shell ble etablert i Norge 14. oktober 1912 under navnet Norsk-Engelsk Mineralolie Aktieselskab (NEMAK).

Hvem eier YX stasjonene?

YX Energi
YX Energi AS
Etablert 1. januar 1995
Morselskap Reitan Gruppen
Hovedkontor Oslo
Produkt(er) Drivstoff

Leave a Comment