Hva er DNB teknologi a?

DNB Teknologi er et aktivt forvaltet aksjefond som hovedsakelig investerer i aksjer innenfor sektorene teknologi, media og telekommunikasjon, notert på børser og regulerte markeder over hele verden. Investering i DNB Teknologi gir normalt en bred eksponering mot de digitale selskapene i verden.

Hvilke fond er best i 2022?

Topp 10 fond hittil i 2022
 • 1- DNB Teknologi A. DNB Teknologi er nok en gang det fondet dere har besøkt mest på morningstar.no.
 • 2- DNB Global Indeks A.
 • 3- KLP AksjeGlobal Indeks.
 • 4- Alfred Berg Gambak.
 • 5- Eika egenkapitalbevis.
 • 8- Storebrand Renewable Energy S.
 • 9- Landkreditt Utbytte A.
 • 10- ODIN Sverige C.
LES OGSÅ  How much does a Tesla Model 3 cost?

Hva investerer DNB teknologi?

Fondet investerer i digitale selskaper og ble startet i 2001. – Vi investerer blant annet i kjente selskaper Apple, Disney, Google og Netflix og har hatt en årlig avkastning på 17 prosent siden oppstart. Avkastningen er oppdatert per 30.9.2022.

Hva er DNB teknologi a? – Related Questions

Hva er DNB Global Indeks a?

DNB Global Indeks er et indeksnært aksjefond som hovedsakelig investerer i selskaper notert på børser og regulerte markeder i utviklede økonomier, definert ved fondets referanseindeks. Selskaper som ikke tilfredsstiller DNBs retningslinjer for ansvarlige investeringer vil holdes utenfor fondets investeringsområde.

Er Nordnet billigere enn DNB?

Priser. DNB er testens dyreste tilbyder. Banken ligger likt med Nordnet og Nordea på norske aksjer, med kurtasje på 0,05 prosent og 95 kroner i minstekurtasje. Når det kommer til handel av utenlandske aksjer er DNB dyrere enn Nordnet.

Hva er teknologi aksjer?

Teknologiaksjer gjelder alle børsnoterte selskap som driver virksomhet innen teknologi. Slike selskap driver som regel med utvikling og produksjon av teknologiske løsninger som: Mobiltelefoner og andre teknologiske enheter. IT- og internett.

Hvilke indeksfond har DNB?

I 2018 lanserte DNB ytterligere sju indeksfond, fire av fondene er geografisk orientert, slik som globale vekstmarkeder, DNB USA Indeks, DNB Europa Indeks, DNB Norden Indeks og to er globale sektorfond (industrisektor- og materialsektorfond).

Hvordan shorte i DNB?

I praksis går shorting ut på å låne aksjer, selge dem til dagens kurs, for så å kjøpe de tilbake (forhåpentligvis) billigere, før de må leveres tilbake. Faller aksjekursen vil du da tjene penger på handelen. Dersom kursen derimot går opp, vil du tape penger. Potensialet for tap teoretisk sett ubegrenset.

LES OGSÅ  Hva er DNB Global Indeks a?

Hva gjør DNB Markets?

I DNB Markets sitter Norges største kompetansemiljø på verdipapirer. Vårt meglerhus er ledende både i størrelse og i bredden av tjenester og produkter. Enten du er en nybegynner på aksjehandel eller representerer et stort internasjonalt selskap tilbyr våre eksperter nyttige tjenester.

Hvorfor stiller DNB så mange spørsmål?

Formålet med innhentingen er bl. a. å sikre at kundene våre ikke utsettes for økonomisk kriminalitet og for å forhindre hvitvasking og terrorfinansiering.

Er DNB aksjehandel bra?

Beste meglerhus på aksjehandel og analyse

Tidligere i år ble DNB Markets for sjuende år på rad kåret til beste meglerhus på aksjer foregående år. Kåringen foretas i Norge av profesjonelle aksjeinvestorer. Prospera-undersøkelsen blant investorer gjennomføres hvert år av SIFO Kantar .

Hva koster det å være kunde i DNB?

Å bli kunde i DNB er gratis. Det koster heller ingenting å opprette konto.

Er det lurt å ha to banker?

– To voksne som bor sammen, kan ha godt av å ha litt flere kontoer, fordi man ofte betaler mye felles. Med flere kontoer og ulike kort, sikrer man at begge bidrar like mye til fellesskapet, sier Linda.

Hvorfor har jeg fått DNB pluss kort?

Pluss for deg over 28 år som ønsker bankkort og gode fordeler. SAGA passer for deg som har inntekt på 1 000 000 kroner, samlet husstandsinntekt på 1 500 000 og/eller plasserbar formue på 2 000 000 kroner. Private Banking for deg som har minst 2 000 000 kroner i investerbar formue.

Er McAfee nødvendig?

Hvis jeg kjører Windows 10, trenger jeg antivirusprogramvare? Det generelle svaret er nei, du trenger ikke å bruke McAfee eller Norton hvis du bruker Windows 10 – men det kan være lurt likevel. Fordi du kan aldri være for forsiktig når det gjelder å beskytte mot virus, skadelig programvare og løsepenge-angrep.

Hvor mye koster antivirusprogram?

Sammenligning beste antivirusene i 2022
Antivirus Startpris Antall enheter
1.🥇 Norton US$ 19.99 / år Opptil 5
2.🥈 Bitdefender US$ 23.99 / år Opptil 10 (med Bitdefender Premium Security)
3.🥉 McAfee US$ 39.99 / år Plus: opptil fem enheter; Premium og Advanced: ubegrenset
4. TotalAV US$ 19.00 / år Opptil 6

Finnes det gratis virusprogram?

Ja, Windows har sitt eget gratis antivirusprogram (Windows Defender), som gjør en god jobb i å beskytte PC-en din fra malware. Windows Defenders malware-beskyttelse er imidlertid ikke alltid like rask eller effektiv som det du får i premium antivirusprogrammer som Norton eller Bitdefender.

Hvordan vite om man har virus på mobilen?

Her er noen tegn på at du muligens har virusAndroid telefon og iPhone.

Tegn på at du har fått malware på telefonen

 1. Økt databruk.
 2. Applikasjonene dine krasjer stadig vekk.
 3. Irriterende reklame.
 4. Høye telefonregninger.
 5. Batteriet går tomt raskere, eller telefonen overopphetes.
 6. Ukjente applikasjoner.

Leave a Comment