Hva er en TISE?

Hva: Norsk gratis-app for salg av brukte klær og interiørartikler, som i hovedsak retter seg mot kvinner mellom 18 og 35 år. Den ble startet av gründerne Eirik Frøyland Rime og Axel Franck Næss i 2014, og lansert i februar 2016. Siden høsten 2016 har Jenny Skavlan vært Creative Director.

Hva kan jeg selge?

Kjøkkenting, klesplagg til voksne og barn, planter, interiør, bøker, sportsutstyr og leker som ikke blir brukt er ting som fint kan selges på nett. Grunnen til at målet er et antall og ikke en pengesum er for å motivere til å legge ut annonser også for småting.

Hva er en TISE? – Related Questions

Hva kjøper folk på nett?

Ifølge DIBS utgjør kategorien «reiser» halvparten av det totale forbruket. Samtidig handler forbrukerne stadig flere fysiske varer på nett, og da særlig klær, sko og tilbehør samt elektronikk. Også fysiske medier, som film og plater, og skjønnhet og velvære er blant nordmenns netthandelsfavoritter.

Hva er lettest å selge?

Møbler og interiør‘ på toppen. Kategoriene med flest annonser utgjør ingen stor overraskelse. ‘Møbel og interiør’-kategorien troner høyest med 20 prosent av alle annonsene, mens ‘hvitevarer og elektronikk’ og ‘klær, sminke og accessoirer’ har delt andreplass på 14 prosent.

Hva er lurt å flippe?

Typiske ting som er populært å flippe er møbler og interiør, sportsutstyr, elektronikk, hvitevarer, klær og luksusprodukter som dyre klokker og vesker. Egentlig kan det meste som finnes av produkter flippes – bare tenk på alle butikkene som kjøper inn varer og selger de videre til oss forbrukere for en høyere pris.

Hvor mye kan man selge på Finn uten å skatte?

Skattefritt

Det finnes ingen klar regle for hvor mye du kan tjene på salg på nettsteder, men pengene du får inn er som regel alltid skattefrie.

Hva kreves av en god selger?

Her kommer 10 egenskaper du trenger for å bli en god selger:

Er det lov å kjøpe billig og selge dyrt?

Dette er lovlig, men når du videreselger varene, er det viktig at du er ærlig om tilstanden og alt du vet eller ikke vet om det du selger. Som selger av brukte varer på Finn.no har du en opplysningsplikt. Du må opplyse om alt du vet om varen til kjøper.

Hvor mye kan man tjene på å flippe hus?

Hvor mye du kan tjene avhenger også hvor mye du bruker på å renovere boligen. Gjør du det meste selv, vil du selvsagt kunne sitte igjen med en større margin. Ved et godt kjøp, billig renovering og høy etterspørsel, kan du forvente å tjene alt mellom kr 50 000 – kr 1 000 000.

Hva kan man ikke selge på FINN?

Annonser som kan oppfattes som støtende, for eksempel salg av pornografi og erotiske leketøy. Utstyr som ofte brukes i ulovlig virksomhet, som eksempelvis hjemmebrent-utstyr, “trimmeutstyr” til el-sparkesykkel (feks Speedbox og Badassbox) osv. Piratkopier.

Kan man angre et salg på FINN?

Ifølge Forbrukerrådet må produktet du har kjøpt være vesentlig dårligere enn det du kunne forvente for at du skal ha grunn til å klage, og du bør helst ha dokumentert salget med en form for skriftlig kontrakt. – Vi gjør alt vi kan for at FINN.no skal være et trygt og godt sted å handle.

Er det trygt å kjøpe fra FINN?

Dersom du følger FINNs retningslinjer for trygg netthandel er du stort sett alltid trygg når du bruker FINN.no, enten det er som kjøper eller selger. 1. Bruk sunn fornuft. Vær ekstra på vakt dersom du kommer over et tilbud som er for godt til å være sant eller du får en følelse av at noe ikke stemmer.

LES OGSÅ  Hva koster Lyse internett?

Kan selger kreve å heve kjøpet?

(1) Selgeren kan heve kjøpet når kjøperen ikke medvirker til kjøpet, dersom kontraktbruddet er vesentlig. Selgeren kan på samme vilkår heve kjøpet når kjøperen ikke overtar tingen etter § 50 bokstav (b) og selgeren har en særlig interesse i å bli av med den.

Er bud på finn no bindende?

Det er viktig å huske at et bud er juridisk bindende. Avtalen er inngått når budet er akseptert innenfor tidsfristen.

Er det frekt å prute på FINN?

Kan man prute på ting på FINN og i så fall – hvordan går man frem? I utgangspunktet er det ingenting i veien for å prute på ting på FINN. Men en god del annonsører sier spesifikt i annonsen at de ikke er interessert i pruting, og da anbefaler vi å følge disse anmodningene.

Leave a Comment