Hva er hipster stil?

Fra 1990-tallet betegner det særlig en ungdom som følger en stil og en subkultur preget av en forsiktig protest mot det materialiserte forbrukersamfunnet, ujålete «ekthet», hverdagslige klær, retromote samt uavhengig og alternativ populærkultur, eksempelvis grunge.

Hva betyr sweater?

Genser er en samlebetegnelse for strikkede trøyer i ulike stoffkvaliteter, med ermer og til å trekke over hodet. Klesplagget kalles også jumper eller pullover på britisk engelsk, eller sweater på amerikansk engelsk. Gensere kan være strikket av bomull, kunstfibre eller ull.

Hva betyr jeans på norsk?

En dongeribukse, også kalt olabukse, denimbukse, jeans og annet, er en bukse framstilt av dongeri, også kalt denim, et grovt bomullsstoff.

Hva er trend på norsk?

Trend, langtidstendensen i en utvikling, hovedretning. Trend brukes også om mote og moderne stil.

Hva betyr preppy på norsk?

Begrepet preppy kommer fra det amerikanske begrepet preparatory schools. Man kan si at dette tilsvarer våre gymnas og at det er her man forbereder elevene til universitetsutdannelser. I USA er majoriteten av disse skoene offentlige og det koster ingen ting å gå der.

Hva er shorts på norsk?

For mange er shorts såleis noko anna enn kortbukse, men det har òg vore vanleg å sjå kortbukse både som synonym til shorts og som overomgrep eller samlenemning. Vi har fleire gode norske ord for plagg med korte buksebein, til dømes stuttbrok (fleire stuttbrøker), som går tilbake til norrønt stuttbrǿkr.

Hva betyr Thong?

An undergarment or swimwear consisting of very narrow strips designed to cover just the genitals and nothing more.

Ka betyr string?

Streng (engelsk: string) brukes i informatikk og noen grener av matematikk som betegnelse på bestemte typer sekvenser eller følger. Elementene i følgen velges fra en forhåndsbestemt mengde, vanligvis kalt alfabet. Elementene i alfabetet kan være ordinære skrifttegn, og da brukes gjerne uttrykket tekststreng.

Hva betyr No Strings?

Without conditions or obligations; without a catch.

Hva er pung på engelsk?

pung {hankjønn}

billfold {subst.} pouch {subst.} wallet {subst.}

Kan man få sopp på ballene?

Soppinfeksjon: Sopp er vanlig å på pungen og i lyskene. Det gir ofte rød hud som er tydelig begrenset til vanlig hud. Det kan være litt fuktig eller med litt hvitt skjellende lag.

Hva betyr stripe på engelsk?

stripete {adj.} stripet {adj.}

Hva betyr piper på engelsk?

Definisjoner av piper

A musician who plays a pipe. 2. A bagpiper.

Hva er Puma på engelsk?

1. The mountain lion, cougar, Puma concolor.

Hva er patt på engelsk?

Overføringen til sjakkterminologi skjedde via Italia og ordet patta, som på italiensk ganske enkelt betyr uavgjort. Sjakktermen for «patt» er stallo på italiensk, jfr. det engelske stalemate.

Hva betyr stalemate i sjakk?

Definisjonen av dødgang i sjakk er følgende: Stalemate er en spesiell type trekning. Det oppstår i en situasjon der spilleren som skal flytte ikke har noe lovlig trekk, men ikke er i sjakk. I henhold til sjakkreglene avslutter stalemate spillet med remis. Stalemate er en ressurs som vanligvis oppstår i sluttspillet.

Hva betyr stalemate?

Det er ikke uvanlig å se patt eller trusselen om patt i partier på alle nivåer. Patt er også et mye brukt tema i sjakkoppgaver. Den engelske betegnelsen er stalemate.

Hva er stuping på engelsk?

stuping {hankjønn}

diving {subst.}

Leave a Comment