Hva koster en flybillett til Oslo?

Om fly til Oslo
Beste pris på enveisbillett 286 kr
Beste pris på tur/retur-billett 561 kr
Raskeste flytid 0t 50m
Opereres av 3 flyselskaper

Hvor lang tid tar det med fly fra Evenes til Oslo?

Resultat: En samlet flytid på Ca. 1 time og 55 minutter.

Hva koster en flybillett til Oslo? – Related Questions

Hvor mange timer med fly fra Oslo til Paris?

Vanlig flytid for fly Oslo Paris er som regel på mellom to timer og 20 minutter og to timer og 40 minutter.

Hvor mange flyplasser er det i Oslo?

Flyplasser rundt Oslo: OSL (Gardermoen) og Torp.

Hvor lang tid fra Gardermoen til Evenes?

Hvor lang tid tar det å fly fra Oslo Gardermoen til Evenes? 1 time og 39 minutter er gjennomsnittlig flyvningstid fra Oslo Gardermoen til Evenes.

Hvor lang tid tar det å fly fra Munchen til Oslo?

I tillegg har vi lagt til et antall minutter til å lette fra München Flyplass og til å lande i Oslo Gardermoen Flyplass. Resultat: En samlet flytid på Ca. 2 timer og 15 minutter.

Hvor lang er Evenes flyplass?

Den 30. juni 1973 ble flyplassen åpnet av Kronprins Harald. Den var da 1600 meter lang, men ved hjelp av finansiering fra NATO ble den senere utvidet til 3000 meter.

Hvor lang flytur Oslo Nice?

En samlet flytid på Ca. 3 timer . Våre beregninger er basert på den kortest mulige avstanden mellom Oslo Gardermoen Flyplass i Norge og Nice Flyplass i Frankrike.

Hvor mange timer tar det å fly til Hawaii?

Avstand mellom Norge og Hawaii

Flytid: 13 timer, 42 min.

Hvor lang tid tar d å fly til London?

Det å fly til London fra Oslo tar omtrent to timer dersom du flyr direkte. Det er et godt utvalg direkteflyvninger til byen, men aller flest flyvninger er det med én mellomlanding. Hvis du må mellomlande, er raskeste reisetid på rundt tre og en halv time.

LES OGSÅ  Hvorfor håndholdt støvsuger?

Hvor mye koster det å fly til New York?

Hva koster flybilletter til New York? Når det er billigst å fly kan du få billetter for cirka 2500 kr t/r fra Oslo. På det dyreste koster flybillettene cirka 7000 kr.

Hvilket land er billigst å fly til?

Slenger du på litt ekstra på flybillettene og er villig til å sitte noen timer ekstra i setet, kan det nemlig være mye penger å spare på å dra til Øst-Europa. For indeksen, som er utarbeidet av Forex Bank, viser at land som Makedonia, Romania, Bulgaria og polen er de aller billigste landene å feriere i.

Hvor lang tid tar det å fly til Kina?

En samlet flytid på Ca. 8 timer og 55 minutter. Våre beregninger er basert på den kortest mulige avstanden mellom Oslo Gardermoen Flyplass i Norge og Beijing Flyplass i Kina.

Hva koster det å fly til Miami?

Om fly til Miami

Den beste prisen på en enveisflyvning til Miami fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 2 455 kr (Oslo Gardermoen til Miami Intl). Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Miami fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 3 212 kr (Oslo Gardermoen til Miami Intl).

Hvilke dag er billigst å fly?

I gjennomsnitt er tirsdager den billigste dagen å fly på, onsdag og lørdag nest billigst. Årsaken er at etterspørselen er lavest på disse dagene. Av månedene er det januar til februar og mai som er de billigste månedene å bestille på. Sett i løpet av en dag er det billigst å fly svært tidlig, eller ut på kvelden.

LES OGSÅ  Is Peugeot 2008 a crossover or SUV?

Er det trygt i Miami?

Det anses som trygt for turister å ferdes i Miami. Den største faren du vil bli utsatt for er nok dårlig vær eller undervannsstrømmer, men man bør som alltid på ferie ta vanlige forholdsregler.

Hvor mange timer fra Oslo til New York?

Estimert kjøretid: 4 dager, 3 timer, 42 min. Hva er avstanden mellom Oslo og New York?

G. hastighet: km/h.

km/h flytid:
800 7 timer, 23 min.
900 6 timer, 34 min.
1000 5 timer, 54 min.
1100 5 timer, 22 min.

Hvor lang tid tar det å fly til Thailand?

Flytid til Thailand

Det tar omtrent 10 til 12 timer å fly til Thailand med direktefly, mens det med mellomlanding kan ta mellom 15 og 18 timer alt avhengig av destinasjon.

Leave a Comment