Hva koster en Romsdalsbunad?

Totalt 154 341 kr.

Hva koster bolsøybunad?

49.400,-* *Inkl. stakk, skjorte, vest, lue, kep og veske. Sølv kommer i tillegg.

Hva koster Nordlandsbunad dame?

Kr. 38.450,- * *Inkl. stakk, vest, veske i klede, forkle og sjal.

Hva koster en Romsdalsbunad? – Related Questions

Hvor mye koster den dyreste bunaden?

– Rekonstruert kvinnedrakt fra Vest-Agder er den dyreste bunaden i Norge. Den koster cirka 73.000-80.000 kroner, forteller Irene Tørhaug ved Husfliden Bergen.

Hva er forskjellen på blå og grønn nordlandsbunad?

Helt frem til krigen (1940-45) var bunaden grønn. De som broderte og sydde bunaden, gikk fri for fargestoff til tøyet. De eksperimenterte og fikk frem den fine blåfargen som er brukt i dag. Den originale er altså grønn, og senere ble også den blå fargen godkjent.

LES OGSÅ  Which brand is best in eyeliner?

Hvor mye koster en bunad dame?

Prisen på bunader vil ligge mellom kr 5.000 –22.000 og skjorte på om lag kr 2.500. – 3.000.

Hva koster en Bunadskjorte til Nordlandsbunad?

NOK4 999,00 Førpris:5 999,00 inkl. mva.

Hvor mye koster beltestakk bunaden?

Beltestakk m/broderi koster fra kr 35.000,- inkl forkle og belte. Endelig pris avhenger av hva som velges av skjorte, broderier, stoff og bånd. Jakke eller sjal, hårvippe, sølv og sko kommer i tillegg.

Hva koster en nordlandsbunad for herrer?

36.200,-* *Inkl. jakke, bukse og vest med stoffet svartisen. Skjorte, strømper, hosebånd, halssløyfe og sølv kommer i tillegg.

Hva er forskjell på klede og Toskaft?

Toskaft er det enkleste stoffet, med fin spenst og er forholdsvis enkel å vedlikeholde. Klede er tovet etter veving, noe som gjør at stoffet blir valka og mykere.

Hva betyr grønn nordlandsbunad?

Det har florert mange rykter og fortellinger om hvorfor Nordlandsbunaden finnes i både grønn og blå farge. En av de mest kjente forklaringene er at du skal velge grønn bunad dersom du er fra innlandet, og blå dersom du kommer fra kysten.

Hvor mye koster det å legge ut bunaden?

Legge opp/ned er i snitt 800-1800,-. Det kommer an på om bunaden legges opp i over eller nedekant av stakken.

Hva er den mest populære bunaden i Norge?

Trønder-Avisa: Norske bunader skriver i en pressemelding at Trønderbunaden er årets nest mest populære bunad, kun slått av nordlandsbunaden. Norske bunader har solgt rundt 3500 – 4000 bunader i året, og sier i pressemeldingen at koronaåret ikke er et unntak.

Hva koster bunaden til Ingrid Alexandra?

Denne bunaden kan utformes i uttallige varianter og prisen vil variere etter materialbruk, mengde broderi, tilbehør og sølv. Stakk, forkle og belte – fra 50 000 kr og oppover. Brodert skjorte – fra 15 000 kr og oppover. Brodert trøye (rød jakke) – fra 17 000 kr og oppover.

Hvilken bunad har prinsessen?

Prinsessens bunad blir til

Den er en variant av drakten i Aust-Telemark slik den så ut den gang med hensyn til passform, materialbruk, fargekombinasjoner, silhuett og påkledningsmåte fra topp til tå. Den har en ny, men samtidig gammel utforming i tråd med tradisjonen.

Hvor mye koster Eva Lie festdrakt?

En fantasistakk koster cirka mellom 25.000 og 50.000 kroner. Eva har designet en fantasidrakt til kronprinsesse Mette-Marit, mens kronprins Håkon ved flere anledninger har vært iført jubileumsdrakten for Oslo. Det er normalt sett våren og spesielt begynnelsen av mai som regnes som høysesong for familiebedriften.

Hva slags bunad har Leah Isadora?

Maud og Leah har derimot Anne Bamle-bunader som sin mor og mormor.

Blir prinsesse Ingrid Alexandra dronning?

Prinsesse Ingrid Alexandra ble født 21. januar 2004. Hun er arveprinsesse, som betyr at hun er arving til den norske tronen. En dag blir hun dronning av Norge.

Leave a Comment