Hva skjedde med Finn småjobber?

Fra 1. juni avvikler Finn.no sin fem år gamle markedsplass for oppdrag utført av privatpersoner – for privatpersoner. Plattformen har ifølge egen forklaring ikke oppnådd en ideell markedsposisjon. – Vi har testet en rekke produktmessige forbedringer og tiltak for å øke kjennskapen til tjenesten.

Hvordan få jobb når man er under 18?

Hva er beste måten å få jobb som ung?
 1. Oppsøke butikker og andre arbeidsplasser selv, og spørre om de har ledig jobb (selv om de ikke har publisert jobb på nettet).
 2. Si fra til de du kjenner at du er ute etter jobb – gjerne til voksne venner av familien, treneren din, læreren din eller andre du kjenner.

Hva skjedde med Finn småjobber? – Related Questions

Kan en 11 åring jobbe?

Er du under 13 år kan du som hovedregel ikke ta arbeid. Er du under 15 år eller skolepliktig (går på ungdomsskole), må du ha skriftlig samtykke fra foresatte før du kan arbeide. Er du mellom 15 og 18 kan du ha arbeid som ikke er til skade for din sikkerhet, helse, utvikling eller skolegang.

Hvor mye tjener en 14 åring i timen?

Lønn til barn som arbeider i foreldres bedrift
Alder Timesats 01.01. – 31.03.2021 Alder
16 år 123 kroner 16 år
15 år 107 kroner 15 år
14 år 94 kroner 14 år
13 år 84 kroner 13 år

1 more row

Hvordan få seg jobb som 17 åring?

Det aller, aller beste du kan gjøre i din situasjon, er å gå innom ulike steder du kunne tenke deg å jobbe, ta med CV og søknad, og spørre sjefen om det er noe ledig der. Hvis du bare søker på stillinger over nettet, får jobbene veldig mange søknader, og da er det vanskelig å skille seg ut i bunken.

Hva slags jobb kan en 16 åring ha?

Hvor kan man få jobb som 16åring?
 • på kontor.
 • i bibliotek.
 • i butikk.
 • på kafé, i kiosk etc.
 • på restauranter, hytteutleie, pensjonater og liknende.
 • i parker, gravlunder etc.
 • som avisbud.

Hvordan tjene penger når du er under 18?

Tjene penger som ung mellom 13 og 18 år: 15 gode deltidsjobber for deg som er ung (2022)
 1. 15 gode måter for å tjene penger for deg mellom 13 og 18 år:
 2. Betalte spørreundersøkelser.
 3. Gå med avisen (VG-Bud)
 4. Gressklipping og snømåking.
 5. Kjøpe og selge ting på Finn.
 6. Maling og vedlikehold.
 7. Hund- og kattepass.
 8. Youtube.

Har foreldre lov til å ta penger?

Penger du har fått i gave er også dine penger. Foreldrene dine har ikke lov til å bruke eller låne av disse pengene. Hvis det er snakk om mye penger, skal foreldrene dine hjelpe deg å få satt pengene inn på en bankkonto som er din.

Kan man jobbe på Kiwi når man er 13 år?

Når du er mellom 13 og 15 år kan du utføre lett arbeid, eksempelvis i butikk. Noen butikkeiere ønsker at de ansatte er eldre for å kunne stå i kassa, ha ansvar for å åpne/lukke en butikk osv. Men ungdom kan få ryddejobber, eller være medarbeider i butikk.

Hvor gammel må man være for å jobbe på Kiwi?

ha fylt 18 år. Punktlig. Utadvendt og ærlig. Serviceinnstilt.

Hvor gammel for å jobbe på Foodora?

Foodora sine nettsider står det at det kreves at man er 18 år for å bli bud (scroll litt ned på siden så ser du kravene). Så lenge jobben ikke er farlig for deg eller krever spesiell utdanning, så kan du i prinsippet søke jobber hvor som helst. Det er opp til leder å avgjøre om de vil ansette personer under 18 år.

LES OGSÅ  Are Opel Zafira a good car?

Hvor gammel for å jobbe på kafe?

Det er ingen aldersgrense for å jobbe på kafe, men mange steder ansetter de ikke personer under 18 dersom man skal ha ansvar for penger etc. Men uansett – det er bare å prøve.

Hvor mye tjener i Kiwi?

Gjennomsnittlig lønn som butikkmedarbeider er 380 000 kroner i året. Om du ikke har ansiennitet eller erfaring kan du regne med en lønn på rundt 340 000 kroner i året (ca. 28 000 kroner i måneden), mens de best betalte butikkmedarbeiderne har en årlig lønn på rundt 440 000 kroner i året.

Hvor mye tjener en Rema 1000 ansatt?

Gjennomsnittlig lønn som butikkmedarbeider er 380 000 kroner i året. Om du ikke har ansiennitet eller erfaring kan du regne med en lønn på rundt 340 000 kroner i året (ca. 28 000 kroner i måneden), mens de best betalte butikkmedarbeiderne har en årlig lønn på rundt 440 000 kroner i året.

Hvor mye tjener man på Coop?

Ifølge Statistisk Sentralbyrå er gjennomsnittslønnen for en butikkmedarbeider på ca kr 380 000 i året. Dette er gjennomsnittstallet på tvers av alle butikkmedarbeidere i Norge.

Hvor mye tjener man på Coop Extra?

Det vi vet, er at for en som har fylt 18 er det nokså normalt med ca 150,- i timen, gjerne med ting som kveldstillegg og helgetillegg oppå det.

Hva er en lav lønn?

I vår analyse benytter vi to ulike definisjoner av lavlønn. Den ene lavlønnsgrensen er en timelønn på eller under 85 prosent av gjennomsnittlig industriarbeiderlønn, det vil si 216 kroner i 2019. Etter denne definisjonen utgjorde de lavtlønte 23 prosent av lønnstagere i alderen 24–66 år i 2019.

Leave a Comment