Hvem flyr direkte til Malaga?

Hvilke flyselskaper tilbyr direktefly til Málaga? Norwegian, Norwegian Air Sweden, Flyr AS, Scandinavian Airlines og Ryanair flyr alle direkte til Málaga.

Hvem flyr fra Oslo til Malaga?

Norwegian er det eneste flyselskapet som flyr direkte fra Oslo Gardemoen til Málaga Costa del Sol. De flyr én gang hver dag.

Hvem flyr direkte til Malaga? – Related Questions

Hva koster taxi i Malaga?

Prisene på transport og drivstoff i Málaga.
Enveis billett (lokal Transport) 14 NOK (13-26) 1.40 USD (1.30-2.50)
Taxi Start (gebyr) 38 NOK (26-51) 3.70 USD (2.60-5.00)
Taxi 1km (gebyr) 8.80 NOK (8.80-10) 0.86 USD (0.86-1.00)

Hvor lang flytur til Marbella?

Å fly til Marbella fra Norge

Du får direktefly til Malaga fra flere norske flyplasser – Oslo Gardermoen, Rygge, Sandefjord, Trondheim, Bergen, Stavanger – men antall avganger vil variere, og det er ikke like mange tidspunkter å velge mellom. Avhengig av hvor du flyr fra, vil reisetiden ligge på 4-4,5 timer.

Hvor langt er det fra Malaga flyplass til Malaga sentrum?

Málaga sentrum: 12 minutter.

Hvor lang tid tar det å fly til Spania fra Gardemoen?

Hvor langt er det fra Oslo Gardermoen til Alicante med fly? Alicante ligger 2560,1 km unna Oslo Gardermoen. En vanlig flyvning under gode forhold tar 3t 45m.

Hvor lang flytur til Spania?

Om fly til Spania

Den kjappeste flyvningen til Spania fra Norge tar 3t 45m (Oslo Gardermoen til Alicante).

Hvor mange timer tar det å fly til Tenerife?

Flytid til Tenerife

Det tar omtrent 6 timer å fly til Tenerife.

Hvor lang flytur til Seychellene?

Hvor lang tid tar det å fly til Seychellene? Skal du fly til Seychellene fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 14 timer til hovedstaden Mahé. Til Praslin fra Oslo/Gardermoen tar det fra omtrent 16 timer og 25 minutter.

Hvor langt er det å fly til Dubai?

Den samlede flytiden fra Oslo Gardermoen Flyplass til Dubai Flyplass i De forente arabiske emirater. Den samlede distansen som skal flys er 5138 km. (3193 mil). I våre beregninger har vi forutsatt at din flyvning mellom Norge og De forente arabiske emirater foregår med en gjennomsnittlig hastighet på ca.

LES OGSÅ  Er det lov å fiske med garn?

Hvor langt er det å fly til Bali?

En samlet flytid på Ca. 16 timer og 20 minutter. Våre beregninger er basert på den kortest mulige avstanden mellom Oslo Gardermoen Flyplass i Norge og Bali flypass i Indonesia.

Hvor lang tid tar det å fly til Zanzibar?

Flytid: 9 timer, 42 min.

Hvor lang flytur til Kreta?

Kortest er flytiden til Kreta – dit tar det bare 4 timer og 5 minutter. Noen minutter til i flyet så kan du være i Tyrkia og da har du en hel rekke med feriebyer å velge mellom.

Hvor langt er det å fly til Thailand?

Flyvninger til Thailand fra flyplasser i Norge

Du kan fly direkte fra Oslo Lufthavn (OSL) til Bangkok flere ganger i uken, og flyturen er ca. 11 timer lang.

Hvor langt er det å fly til Egypt?

Det tar Ca. 5 timer og 15 minutter å fly 3671 kilometer mellom Oslo Gardermoen Flyplass i Norge og Cario Flyplass i Egypt.

Hvor lang tid tar det å reise til Egypt?

Skal du fly til Egypt, kan du reise til ulike byer, og reisetiden avhenger av hvor du drar. Reiser du fra Oslo/Gardermoen til Kairo, tar det fra 6 timer og 50 minutter. Fra Oslo/Gardermoen til Sharm el-Sheikh tar det fra omtrent 8 timer og 45 minutter, og til Hurghada tar det omtrent 9 timer og 5 minutter.

Hvor lang flytid til Kypros?

Hvor lang tid tar det å fly til Kypros fra Oslo Gardermoen Flyplass i Norge? Den lufthavnen som ligger nærmest Oslo Gardermoen Flyplass (Oslo) er Nikosia Internasjonale Flyplass (Nikosia). Det tar Ca. 4 timer og 45 minutter å fly 3207 kilometer mellom Oslo Gardermoen Flyplass i Norge og Nikosia Flyplass i Kypros.

LES OGSÅ  Hvilken krølltang er best i test?

Hvor lang flytid til Rhodos?

En samlet flytid på Ca. 4 timer og 20 minutter. Våre beregninger er basert på den kortest mulige avstanden mellom Oslo Gardermoen Flyplass i Norge og Rhodos Flyplass i Hellas.

Leave a Comment