Hvem har det beste kredittkortet?

Top 6 beste kredittkortene
  • Resurs Gold: Beste kredittkort med bonus.
  • TF Bank Mastercard: Beste allround kredittkort.
  • Bank Norwegian: Beste kredittkort for reise.
  • Ikano Visa: Beste kredittort for drivstoffrabatt.
  • Instapay Mastercard: Beste kredittkort med lav rente.
  • re:member Black: Beste kredittkort med rabatter.

Hvor bør jeg ha kredittkort?

Mange forbrukerøkonomer anbefaler kredittkort som betalingsmiddel spesielt på reiser, for netthandel, og når du kjøper noe dyrt. Kortet gir deg mye bedre muligheter til å unngå tap ved konkurser, ved feil på varene, ved svindel, og lignende, sammenlignet med kontanter, overførsler og bankkort.

Hvilket kredittkort er best for unge?

ViVo er et bra kredittkort for ungdom med både rabatter og forsikringer. Det er inkludert reiseforsikring i kredittkortet hvis over 50% av reisekostnaden betales med kredittkortet. I tillegg er ID-tyveri forsikring også inkludert i kredittkortet. Det som ikke er så positivt er at den effektive renten høy.

LES OGSÅ  What is Rod Stewart 2022 worth?

Hvem har det beste kredittkortet? – Related Questions

Kan man ha to kredittkort?

I utgangspunktet er det ingen grense for hvor mange kredittkort du kan ha. Antallet du får innvilget begrenser seg kun i om dine søknader blir godkjent eller ikke, noe som igjen avhenger av din kredittverdighet. Har du en sunn økonomi er det ingenting som tilsier at du ikke kan ha flere enn et kredittkort.

Er SAS kredittkort bra?

I vår totalvurdering får kredittkortet 85/100 poeng. Dette er nok aller mest et kort for den som reiser mer enn bare en gang iblant med SAS, men innenfor dette segmentet leverer den i alle fall til gangs.

Kan jeg få kredittkort under 18?

Du må være myndig for å kunne søke om kredittkort. En mindreårig kan ikke pådra seg gjeldsforpliktelser. Som bank har vi også en generell aktsomhetsplikt i forhold til kunder som ikke er myndige. På 18-årsdagen din vil du tilgang til alle produkter og tjenester i nettbanken, også mulighet til å søke om kredittkort.

Hva er forskjell på ungdomskort og Voksenkort?

Så svaret på spørsmålet ditt er at man må være myndig, altså over 18 år, for å få et “voksenkort”. Med et ungdomskort kan du få ditt eget minibankkort som du kan bruke til varekjøp og kontantuttak. Noen fungerer bare i Norge, mens andre kan brukes i hele verden.

Hvor gammel for å ha kredittkort?

Du må være minst 18 år gammel for å søke om kredittkort.

Hvor mye kan barn vippse?

De som er under 15 år kan motta inntil 65 000 kroner per år og sende opptil 25 000 per 365 dager.

Hvordan legge til barn i Vipps?

Velg Profil, barnets navn og velg Se barnets chat og vippsing. Er det andre du eller barnet ditt ikke ønsker å ha kontakt med i appen, kan dere blokkere dem i barnets app.

Hvem kan ikke få kredittkort?

For å få innvilget kreditt og få et kredittkort, må du være over 18 år og ha fast inntekt. Flere av de største kredittkortselskapene krever at du er enda eldre, helt opptil 23 år for enkelte kredittkort. Du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger, og i noen tilfeller heller ikke aktive inkassosaker i ditt navn.

Hva er negativt med kredittkort?

Ulemper med kredittkort

De aller fleste kredittkort har en relativt høy rente, som slår inn etter de 45 rentefrie dagene. Rundt 30 prosent er ikke uvanlig. Det er dessuten fort gjort å bruke mer penger enn du egentlig hadde tenkt når du har et kredittkort. Noe som kan bli svært dyrt i lengden.

Hvor høy inntekt for å få kredittkort?

Du må tjene 50.000 kroner i året før skatt. Dette er minstekravet for å få kort av en rekke banker og kredittkortselskap.

Hvorfor får jeg avslag på kredittkort?

Et avslag betyr ikke du er en dårlig betaler, men er et resultat av hvilken kredittrisiko banken kan påta seg. Basert på offentlig informasjon, samt de opplysninger du har oppgitt i søknaden, lager banken en kredittscore. Sentrale forhold som vurderes er inntekt, eventuelle betalingsanmerkninger og liknende.

LES OGSÅ  Har Canal Digital internett?

Hva er positivt med kredittkort?

Med et kredittkort har du tilgang til ekstra midler, og du trenger ikke å stresse med uventede utgifter. Hvis du for øyeblikket har problemer med å betale en faktura, gir kredittkortet deg muligheten til å utsette betalingen eller å betale en del av fakturaen.

Leave a Comment