Hvem har høyest rente på høyrentekonto?

Hvor mye rente på høyrentekonto?

De fem beste høyrentekontoene akkurat nå
Bank Effektiv rente Høyeste sparebeløp
Santander Consumer Bank 3,10 % Ubegrenset
Svea Bank 3,05 % Ubegrenset
Aprila Bank 3,02 % Ubegrenset
Instabank 3,01 % 5 000 000 kr

Hvem har best rente på sparekonto?

Bank Rente
1 Santander Consumer Bank AS 3,30
2 INSTABANK ASA 3,27
3 Aurskog Sparebank 3,25
4 Selbu Sparebank 3,25

Hvem har høyest rente på høyrentekonto? – Related Questions

Når får jeg penger fra Santander?

Pengene vil da være synlig på selgers konto om 1-2 virkedager.

Hvilken bank er bedst i Norge?

Ser vi på omdømme har vi en klar vinner, nemlig Sbanken. Det viser de årlige bankstudiene fra EPSI Norway. Her legges mer enn 3 000 dybdeintervjuer til grunn. År etter år er det Sbanken som topper på kundetilfredshet.

Hvilken bank er folk mest fornøyd med?

Den gode kundeopplevelsen skal hele tiden være styrende. Målet om å ha de aller mest fornøyde kundene driver oss, sier Sæthre. Årets resultatliste speiler resultatet som har vært der over flere år: Sbanken har vært nr. 1 med Handelsbanken like bak.

Hvilken bank er tryggest?

De sikreste bankene — topp 50
Plassering Bank Land
1 KfW Tyskland
2 Caisse des Depots et Consignations (CDC) Frankrike
3 Bank Nederlands Gemeenten (BNG) Nederland
4 Landwirtschaftliche Rentenbank Tyskland

Hvilken dagligbank er best?

Visste du at OBOS-banken er landets beste dagligbank i følge Finansportalens dagligbanksjekk? Oversikten viser at det skiller rundt 2 900 kroner mellom billigste og dyreste bank (per desember 2022).

Er norske banker trygge?

Norske banker er medlemmer av den norske innskuddsgarantiordningen i Bankenes sikringsfond, hvor innskudd på inntil to millioner kroner inklusive opptjente renter per person per bank er sikret. Grensen på to millioner kroner gjelder selv om du har flere kontoer i samme bank.

Hva er Norges største banker?

Norges største banker – målt i antall kunder

Norges absolutt største bank, både i antall kunder og forvaltningskapital er DNB Bank ASA. Banken DNB er delvis statseid, og har utbredelse i hele landet. De neste to store bankene er Nordea og Danske Bank.

Er det lurt å ha to banker?

Ja – det er helt greit å ha BSU-konto i en bank og andre konti i en annen bank, selv om bankene ønsker at du skal samle alle kontiene dine sin bank.

Hvilke kontoer burde man ha?

Et godt system i egen nettbank gjør det enkelt å holde oversikt over eget forbruk. Her er kontoene du bør sørge for å ha på plass!

Hun anbefaler følgende kontofordeling:

  • Hver sin brukskonto.
  • Felles regningskonto.
  • Felles matkonto.
  • Felles sparekonto.
  • Hver sin sparekonto.
  • Hver sin regningskonto.

Kan banken nekte deg konto?

Banken kan nekte deg banktjenester dersom: Du ikke kan legitimere deg med gyldig legitimasjon, og ellers ikke fremviser annen dokumentasjon banken krever. Banken mener at du ikke gir tilstrekkelig informasjon om hvorfor du ønsker å opprette en bankkonto og få andre banktjenester.

Hvor mye er vanlig å ha i banken?

SSB-statistikken viser dessuten kjønnsforskjeller: Menn har totalt sett et snitt på 291 300 kroner i banken – over 40 000 kroner mer enn kvinner, som i snitt har bankinnskudd på 249 900 kroner.

Hvor mye bør jeg ha på sparekonto?

Generelt anbefaler vi at du har en buffer tilsvarende to måneders lønn etter skatt på bufferkonto, men det varierer fra person til person. Har du høy inntekt og lave utgifter, er kanskje ikke behovet for bufferkonto like stort, og kanskje holder det med én månedslønn.

LES OGSÅ  Hvor mye lønn har helsefagarbeider?

Hvor mye bør jeg spare hver måned?

En tommelfingerregel fra de fleste forbrukerøkonomer, er at du sparer opp en sum som tilsvarer cirka to ganger månedslønnen din (etter skatt).

Hvor mye bør en ha på buffer konto?

Å ha en solid buffer gir god økonomisk trygghet og kan være godt å ha når det dukker opp uforutsette utgifter, også når lånerenten øker. To til tre månedslønner. Det er anbefalingen banksjef Lars Johannessen i Landkreditt gir til kunder som spør hvor mye penger de bør ha på konto.

Leave a Comment