Hvem tar imot brukte møbler?

Flere av Fretexbutikkene har egne mottak for interiørartikler, lamper, små møbler, bøker, LP-plater og sportsutstyr. Alle donasjonene selges i Fretexbutikker etter en kvalitetsvurdering og prissetting. Fretex har også egne mottak for levering av disse donasjonene.

Kan Fretex hente møbler?

Fretex henter ikke lenger møbler fra privatpersoner, men vil fortsette å selge møbler. De håper derfor at enda flere kan levere gavene til deres mottak og butikker.

Hvem tar imot brukte møbler? – Related Questions

Hvordan kvitte seg med møbler?

Søppeltaxi henter alle typer v møbler som stoler, bord og sofa. Vi kan både levere møblene til Fretex eller på avfall stasjon.

Hvordan bli kvitt møbler Oslo?

Har du gamle eller slitte møbler du ønsker å bli kvitt? Vi kan kaste møbler for deg.

Blant annet:

  1. Ryen Gjenbruksstasjon.
  2. Grefsen Gjenbruksstasjon.
  3. Sofienbergparken minigjenbruksstasjon.
  4. Franzefoss Gjenvinning AS, avd. Haraldrud.

Hva tar ikke Fretex imot?

Fretex selger det kundene vil kjøpe, men kan ikke ta imot det som ingen ønsker å kjøpe eller bruke.

Hvor kaster jeg møbler?

Leveres til gjenvinningsstasjon. Kan være av ulike materialer, så henvend deg til kuneveileder på stasjonen
  • Mobil gjenvinningsstasjon.
  • Lever matavfall til returpunkt.

Hvor kan jeg kaste en sofa?

Sofa sorteres som restavfall på gjenvinningsstasjon

Gjenstander som er sammensatt av ulike materialtyper er restavfall. Består det av mer en ti prosent metall, skal det kastes i containeren for jern og metaller.

Hva kan jeg gi til Fretex?

Fretex ønsker klær, tekstiler, sko, belter, skjerf, smykker og annet tilbehør som er helt, rent og tørt. Alt av tilbehør til klær og tekstiler er fine gaver, som kan leveres i boksene. Ødelagt tilbehør eller ødelagte sko kan vi dessverre ikke bruke.

Er Frelsesarmeen og Fretex det samme?

Fretex er en del av Frelsesarmeen og bidrar med klær og andre varer. Fretex har sorteringsanlegg for brukte klær og har stor kapasitet til å på kort varsel sortere ut og levere det som etterspørres.

Hvem tar imot ødelagte tekstiler?

Ødelagte tekstiler leveres til en tøyinnsamlingsboks eller nærmeste gjenvinningsstasjon. Skill gjerne i ulike poser, og merk posen med ødelagte tekstiler. Mange er usikre på hva de gjør med ødelagte tekstiler og informasjonen kan variere fra ulike aktører.

LES OGSÅ  Hvilke vintersko til barn?

Hvor går overskuddet til Fretex?

Frelsesarmeen benytter også rekvisisjoner, slik at mennesker som trenger det kan komme til Fretexbutikkene og selv velge ut det de ønsker. Ti prosent av bruktinntekten i Fretex går til Frelsesarmeens øvrige sosiale arbeid. Fretexgiverne og kundene bidrar til å finansiere mye av det sosiale arbeidet.

Hvor levere ødelagte tekstiler?

Ødelagte tekstiler leveres til en tøyinnsamlingsboks eller nærmeste gjenvinningsstasjon. Skill gjerne i ulike poser, og merk posen med ødelagte tekstiler. Mange er usikre på hva de gjør med ødelagte tekstiler og informasjonen kan variere fra ulike aktører.

Kan man gi undertøy til Fretex?

Fretex tar i mot brukt undertøy: Å levere alle typer tekstiler til gjenvinning sparer miljøet for unødvendig restavfall. Derfor tar Fretex også i mot brukte sokker, truser og BHer.

Hvordan tjener Fretex penger?

Frelsesarmeen får i dag inntekter fra gaver, offentlig støtte, eiendomsdrift og selskapet Fretex. Fretex-gruppen driver ikke bare med brukte klær og møbler, men har også en rekke prosjekter for personer på atføring. Selve Fretex-butikkene hadde en omsetning på 117 millioner kroner i 2006.

Hva tjener en offiser i Frelsesarmeen?

En annen grunn som trekkes fram er alle forsakelsene det innebærer å være offiser i Frelsesarmeen. Her kommer også lønnsforholdene inn. En nyutdannet offiser tjener i dag mellom 140 000 og 150 000 kroner.

Hvem tar imot gamle bøker?

Gi bort bøker til loppemarked/bokmarkeder

Flere Lionsklubber arrangerer dessuten bruktmarkeder og disse tar ofte imot brukte bøker de kan selge. Du finner info om dette på lions.no. Fretex blir også glade for brukte bøker, men ikke alle deres butikker har bokmottak.

LES OGSÅ  Do seat still make the Mii?

Kan man selge ting til Fretex?

Varer som godkjennes for kommisjon legges ut for salg i 60 dager. Etter 30 dager har Fretex rett til å redusere salgsprisen med 25 prosent, etter 45 dager med 50 prosent. Når varen selges mottar kommisjonseier 50 prosent av endelig utsalgspris. Betaling for solgte varer skjer månedlig.

Hva kan jeg selge på TISE?

Tise har blitt veldig populært for alle som kjøper og selger klær, og det er mulig å legge ut gamle klær for salg via den populære appen.

Leave a Comment