Hvilke produkter er bra for håret?

Hvis du gjerne vil ha sunt og langt hår er det viktig at du spiser proteiner, da dette næringsstoffet bidrar til økt hårevekst. Proteiner hjelper dessuten også mot at håret brekker. Finnes i: Fisk, kylling, bønner, linser, egg, meieriprodukter som skyr, yoghurt og ost.

Er Olaplex bra?

Olaplex No. 4 fungerer utrolig bra på alle hårtyper, også fargebehandlet/stripet eller tørt hår, da den gir ekstremt mye fukt (og god lukt) uten å tynge ned fine hårstrå. Kan brukes daglig. Fargebevarende, sulfatfri og vegansk.

Er Moroccanoil bra?

Moroccanoil føles ikke klissete og gir håret en fin glans og demper krusete hår. Prisen er litt høyere enn snittet, men oljen er drøy i bruk og oppleves derfor som svært prisgunstig. Vi kårer den derfor til best i test. +Trenger raskt inn i håret, føles næringsrik uten å være klissete og gir en fin glans.

LES OGSÅ  Når skal man bruke knestøtte?

Hvilke produkter er bra for håret? – Related Questions

Er det silikon i Kerastase?

Den inneholder hverken silikon eller sulfater og tilfører pleie i dybden for uttørkede krøller. Pro-Keratin + Elastin Complex tilfører en beskyttende hinne som motvikrer floker.

Skal hårolje i vått eller tørt hår?

En hårolje fungerer nemlig godt i både fuktig og tørt hår. Ta noen dråper hårolje i hånden og gni deretter håndflatene sammen for å varme den litt opp. Gnugg eller gni også håndflatene lett mot hverandre før du bruker håroljen. Når du bruker hårolje på fuktig hår, blir det lettere å kamme og gre ut floker.

Hva hjelper Moroccanoil mot?

Moroccanoil Original Treatment er perfekt for deg som har løshår, skadet hår fra diverse fargebehandlinger og frekvent styling eller generelt tørt og/eller uhåndterlig hår. Den marokkanske håroljen absorberes raskt, tilfører glans og langvarig pleie uten å etterlate rester eller en oljete, fet overflate.

Hva gjør Moroccanoil?

MoroccanOil Treatment har antioksiderende egenskaper, beskytter håret fra frie radikaler, senker hårets og hodebunnens aldringsprosesser. Den lar deg nyte sterkt og sunt hår i lang tid. Takket være dette produktet blir håret ditt glatt, velnært og godt tatt vare på.

Er Moroccanoil varmebeskyttende?

Moroccanoil Treatment er et revolusjonerende hårprodukt som både gir næring og behandling. Håroljen kan også benyttes som et stylingsprodukt og passer til alle hårtyper. Den hjelper fint, tynt, tykt og uregjerlig hår til å bygge opp en fleksibel styrke. Oljen er varmebeskyttende og motvirker frizz.

Hva inneholder Moroccanoil?

Hovedkomponenten er arganolje, som er rik på antioksidanter, vitaminer og fettsyrer. Den gir ikke bare næring og pleie, styrker hår og hårfollikler, men tar også vare på hodebunnen. MoroccanOil Treatment inkluderer også linfrøekstrakt. Denne komponenten glatter ut, gir glans og gir hårstråene fuktighet.

LES OGSÅ  Hva er den beste akevitt?

Hvilke ingredienser er ikke bra for håret?

De fleste har hørt om ingredienser som sulfater, silikon og parabener. Disse har et negativt rykte på seg, og er ingredienser de fleste er oppmerksomme på. Sulfat er et slags rensemiddel som er med på å gi den skummende effekten som finnes i mange sjampoer.

Hvem fører Kerastase?

Hos KICKS finner du et bredt utvalg av produkter fra Kérastase – skreddersy din hårrutine med produkter som passer til akkurat ditt hår.

Skal man bruke hårolje hver dag?

– Hvor ofte bør man bruke hårolje? – Bruke gjerne hårolje en til to ganger i uken som en kur eller du kan bruke en til to dråper daglig i blandet sammen med balsam. Spesielt nå som klimaet blir kaldere, eller i perioder der du føler håret er ekstra tørt og livløst, sier Tommy Dølpads.

Hvilken olje er best til hår?

Av alle oljene du kan bruke til håret er solsikkeolje, olivenolje og kokosolje de aller beste om du ønsker beskyttelse fra solen. Disse oljene passer som UV-beskyttelse: Solsikkeolje.

Hva gjør kokosolje for håret?

Du kan med fordel bruke kokosoljen i vått hår, og som en avsluttende og pleiende behandling etter hårvask med shampoo og balsam. Ved å bruke kokosoljen i vått hår, får håret et ekstra fuktboost og etterlates mykt og glansfullt hele dagen.

Kan man ta olje i tørt hår?

Du kan bruke olje i både fuktig og tørt hår. I fuktig hår vil de pleiende ingrediensene trenge lengre inn i håret da hårstråene er mer åpne.

Er arganolje godt for håret?

Arganolje blir ikke bare kalt Marokkos gull på grunn av den gyldne fargen. Oljen har nemlig en fantastisk sammensetning av vitaminer, fettsyrer og antioksidanter, bl. a. E vitamin som er bidrar til både hud og hår.

Er olivenolje sunt for håret?

I tillegg til å være et godt krydder for å forbedre matrettene dine, er olivenolje også flott for håret ditt! Denne oljen er et konsentrat av polyfenoler som gjør den veldig nærende og sunn for håret vårt.

Kan man bruke rapsolje i håret?

De mest populære vegetabilske oljene som kan brukes til oljebehandling av håret kan finnes i vanlige butikker som selger matoljer (solsikkeolje, olivenolje, rapsolje, linfrøolje, kokosolje eller druefrøolje).

Leave a Comment