Hvilken bok app er best?

I vår test av lydbok-apper har vi kåret Nextory til best i test. Her får man godt utvalg, og du finner spesielt mange bøker innenfor kategoriene krim, spenning, romantikk, romaner og biografier. I tillegg kan du sette opp flere ulike brukerprofiler, og utvalget blant barnebøker er svært godt!

Hva er best av Storytel og fabel?

Fabel eller Storytel? Storytel har et noe bedre tilbud siden de lar deg lytte ubegrenset, selv om et abonnement hos Fabel i teorien er billigere. I tillegg har Storytel et litt større utvalg, samt mer å velge mellom av abonnementer. Derfor er denne tjenesten hakket bedre enn Fabel.

LES OGSÅ  Hva er kålrabi bra for?

Har biblioteket en app?

Allbok fra Bokbasen finnes som app for både iOS og Android og kan lastes ned fra App store eller Google play. I tillegg til å kunne låne og lese bøker på telefon og nettbrett kan man lese bøkene rett i nettleseren på www.allbok.no. Les mer om hvordan du kommer i gang her!

Hvilken bok app er best? – Related Questions

Er BookBites gratis?

BookBites er en utlåns- og leseapp som tilbys til norske bibliotek gjennom Biblioteksentralen. Du kan bruke BookBites til å låne e-bøker og e-lydbøker gratis fra biblioteket.

Hvordan laste ned bok i BookBites?

For å komme i gang med å låne e-bøker og e-lydbøker i BookBites, laster du ned appen fra App Store eller Google Play. Du må ha norsk App Store eller Google Play for å kunne laste ned appen.

Hvor finner jeg bibliotek på Iphone?

Finn og åpne en app i Appbibliotek

Gå til Hjem-skjermen og sveip mot venstre forbi alle sidene på Hjem-skjermen for å finne Appbibliotek.

Hvordan lage Appbibliotek?

Trykk og hold på appen, og løft deretter fingeren. Du ser en liste hvis appen har snarveier. Trykk og hold på snarveien. Dra snarveien dit du vil ha den.

Legg til på startskjermer

 1. Sveip opp fra bunnen av startskjermen. Finn ut hvordan du åpner apper.
 2. Trykk på appen og dra den.
 3. Dra appen dit du vil ha den.

Hvordan låne bøker digitalt på biblioteket?

Hvordan kan jeg låne e-bøker og e-lydbøker i Allbok? Allbok fra Bokbasen finnes som app for både iOS og Android, og kan lastes ned fra App store eller Google play. I tillegg til å kunne låne og lese bøker på telefon og nettbrett, kan du også velge å lese bøkene rett i nettleseren på www.allbok.no .

LES OGSÅ  Hva betyr det å reprodusere?

Er bibliotek gratis?

Alle kommuner har ifølge lov om folkebibliotek av 1985 (bibliotekloven) plikt til å ha et folkebibliotek som skal drive gratis utlån av bøker og annet materiale.

Hvor kan man lese gratis bøker på nett?

Fritt tilgjengelige e-bøker
 • Bokhylla.no.
 • Bokselskap.no.
 • epub.no.
 • Bergen Off. Bibliotek.
 • Project Runeberg.
 • Project Gutenberg.
 • Litteraturbanken.
 • LibriVox.

Hvordan finne bøker på biblioteket?

På Biblioteksøk kan du låne frå alle norske bibliotek. Med eit enkelt søk på bibsok.no kan du finne bøker, lydbøker, filmar eller musikkinnspelingar frå heile landet.

Hvilke bibliotek er med i Bookbites?

Appen er laget for å gi gode lese- og lytteopplevelser og benyttes av bibliotekene i Agder, Innlandet, Nordland, Møre og Romsdal, Troms og Finnmark, Trøndelag, Vestfold og Telemark, Vestland og Viken samt E-bibliotek for sjøfolk.

Hva koster BookBites?

Det er gratis å låne bøker på biblioteket.

Hvorfor virker ikke BookBites?

Har du problemer med å åpne en bok? Hvis boka står og spinner når du forsøker å åpne den, kan det hjelpe å slette nedlastet materiale og laste ned boka på nytt. For å gjøre dette, går du til Min profil – Innstillinger – Annet – Slett alt nedlastet materiale. Etter dette kan boka lastes ned på nytt under Mine lån.

Hvordan låne lydbok på BookBites?

Kom i gang: Last ned appen Bookbites fra Google Play eller App Store. Opprette en bruker og velg ett passord.

Utlånsregler:

Hva er forskjellen på e-bok og lydbok?

Hva er forskjellen på e-bok og lydbok med tekst? En lydbok med tekst inneholder både lyd og tekst. Du kan altså lese og høre samtidig. En e-bok består kun av tekst.

Er lydbok to gratis?

Lydbok.to er en nettside som lar deg høre mer enn 3000 Norske lydbøker helt gratis, til evig tid.

Hvordan laste ned lydbøker på lydbok?

Slik kjøper og laster du ned lydbøkerAndroid
 1. Åpne Google Play Bøker-appen. på Android-enheten din.
 2. Søk etter en lydbok.
 3. Trykk på omslagsbildet.
 4. Trykk på prisen. Kjøp lydboken.

Er Storytel gratis?

Om Storytel

Storytel har gratis prøveperiode på 14 dager, utover dette koster det 189 kr i måneden for å lytte ubegrenset til lydbøker i alle sjangre. Hos storytel kan du både lytte og lese og for å gjøre det mest mulig brukervennlig kan du laste ned e-bøkene til offline modus slik at du ikke er avhengig av nett.

Leave a Comment