Hvilken elektriske tannbørste er best?

Testvinner – Elektrisk tannbørste
  • Oral-B Pro 2 2000 – BEST I TEST ELEKTRISK TANNBØRSTE.
  • Oral-B iO Series 9s – BESTE PREMIUMVALG.
  • Oral-B Pro 600 – BESTE BUDSJETTVALG.
  • Philips Sonicare Diamond Clean.
  • Philips Sonicare ProtectiveClean 5100 eltannbørste, HX6850/57.
  • Beconfident Sonic Whitening Toothbrush.

Hvordan børster man Tænder med elektrisk tannbørste?

For å bruke en oppladbar elektrisk tannbørste, for enten barn eller voksne, er det bare å ha litt tannkrem på børstehodet og holde børsten i 45 grader, akkurat som med en manuell tannbørste. Så slår du på strømmen og flytter børsten fra tann til tann.

Hvilken elektriske tannbørste er best? – Related Questions

Kan elektrisk tannbørste skade tennene?

Elektrisk tannbørste

Elektriske tannbørster kan gjøre mer skade enn nytte, hvis du ikke bruker den riktig. Med de fleste tannbørster trenger du bare såvidt å komme nær tennene med busten.

Hvordan rense elektrisk tannbørste?

Slik rengjør du Oral-B iO elektrisk tannbørste

Etter tannpuss skyller du børstehodet under rennende vann mens det er festet til håndtaket. Løsne børstehodet fra håndtaket, og rengjør begge delene. Pass på å skylle godt inni toppen av håndtaket og inni børstehodet. Tørk alle delene før du fester børstehodet på håndtaket.

Hvor lenge skal elektrisk tannbørste lade?

Avhengig av modellen du har, tar det mellom 14 og 22 timer å lade tannbørsten helt opp, og deretter vil batteriet vare i minst fem til tolv dager med pussing (ved pussing to ganger om dagen, to minutter hver gang). Hvis du opplever at dette ikke er tilfelle, er det et par ting du kan prøve.

Hvordan lade elektrisk tannbørste?

Tannbørsten settes på laderen og det er ingen ledning som fører inn i tannbørsten til batteriet. Ladeplater for ledningsfri lading av mobiltelefoner, nettbrett og lignende fungerer etter samme prinsipp. Grunnen til at elektrisk energi kan overføres mellom to plastisolatorer er at batteriet lades ved hjelp av induksjon.

Hvor ofte anbefales det å bytte tannbørste?

Det anbefales at du bytter tannbørste hver tredje måned, eller hvis busten spriker før det har gått tre måneder.

Kan man bruke elektrisk tannbørste når man har regulering?

Du kan gjerne bruke elektrisk tannbørste. Tannbørsten blir fortere slitt når man har regulering og skal byttes når børstehårene begynner å sprike. Vi anbefaler bruk av fluortannkrem og ekstra fluor i form av fluorskyll (0,2% NaF) gjennom hele behandlingen.

LES OGSÅ  Hvordan få Dyson Airwrap krøller til å holde?

Hvordan få rette tenner uten regulering?

En usynlig tannregulering er en fantastisk mulighet for deg som vil ha rette tenner uten den klassiske metallreguleringen – altså såkalte «togskinner». Usynlig tannregulering består av gjennomsiktige skinner, som på en effektiv og skånsom måte presser tennene dine på plass.

Hvordan rengjøre tenner?

For å holde tenner og tannkjøtt friske, må de rengjøres daglig. Det vanligste er å rengjøre tennene med tannbørste og tannpasta. Det finnes spesielle tannbørster eller holdere som kan gjøre tannrengjøringen lettere. Elektrisk tannbørste kan også være gunstig å bruke.

Kan man suge noen med regulering?

Vanligvis går det bra å suge med regulering, men en må være oppmerksom på at reguleringer kan ha skarpe kanter som kan lage små rifter på penishodet. Den som suger, må sikre seg at leppene dekker tennene.

Kan tannlegen se at jeg har sugd noen?

Kan tannelge/reguleringstannlege se om du har sugd noen? Hei! Ved påført, hard oral sex kan man se skader/tegn til dette i ganen. Det vil kunne være synlig i 1-2 uker.

Kan man kysse en med regulering?

Det går helt fint an å kysse med regulering, selv om det er mange som tuller med at man kan sette seg fast osv. Det skal nok litt til, for når man kysser bruker man stort sett leppene og tunga, ikke tennene. Du kan ha vondt i tennene i perioder på grunn av reguleringen, men kyssing skal ikke være vondt i seg selv.

Leave a Comment