Hvilken elektriske tannbørste er best?

Testvinner – Elektrisk tannbørste
 • Oral-B Pro 2 2000 – BEST I TEST ELEKTRISK TANNBØRSTE.
 • Oral-B iO Series 9s – BESTE PREMIUMVALG.
 • Oral-B Pro 600 – BESTE BUDSJETTVALG.
 • Philips Sonicare Diamond Clean.
 • Philips Sonicare ProtectiveClean 5100 eltannbørste, HX6850/57.
 • Beconfident Sonic Whitening Toothbrush.

Kan elektrisk tannbørste skade tennene?

Elektrisk tannbørste

Elektriske tannbørster kan gjøre mer skade enn nytte, hvis du ikke bruker den riktig. Med de fleste tannbørster trenger du bare såvidt å komme nær tennene med busten.

Hvor ofte skifte hode på elektrisk tannbørste?

På samme måte som man må bytte den vanlige tannbørsten med jevne mellomrom må også tannbørstehodet til den elektriske tannbørsten skiftes ut nå og da. For best mulig rengjøring anbefaler tannlegen derfor å bytte ut børstehodet hver 3. måned.

LES OGSÅ  Hva er beste barbermaskin?

Hvilken elektriske tannbørste er best? – Related Questions

Hvordan børster man Tænder med elektrisk tannbørste?

For å bruke en oppladbar elektrisk tannbørste, for enten barn eller voksne, er det bare å ha litt tannkrem på børstehodet og holde børsten i 45 grader, akkurat som med en manuell tannbørste. Så slår du på strømmen og flytter børsten fra tann til tann.

Hvordan rense elektrisk tannbørste?

Slik rengjør du Oral-B iO elektrisk tannbørste

Etter tannpuss skyller du børstehodet under rennende vann mens det er festet til håndtaket. Løsne børstehodet fra håndtaket, og rengjør begge delene. Pass på å skylle godt inni toppen av håndtaket og inni børstehodet. Tørk alle delene før du fester børstehodet på håndtaket.

Hvor ofte bør du skifte tannbørste?

Når busten på tannbørsten står til alle kanter er det på høy tid å bytte tannbørste, men også bakterier på tannbørsten er årsak til at tannleger og tannpleiere anbefaler oss å bytte tannbørste minst 4 ganger i året. Snarveier: Tannbørsten bør byttes ut hver 3. måned.

Hvor ofte anbefales det å bytte tannbørste?

Det anbefales at du bytter tannbørste hver tredje måned, eller hvis busten spriker før det har gått tre måneder.

Kan man bruke elektrisk tannbørste når man har regulering?

Du kan gjerne bruke elektrisk tannbørste. Tannbørsten blir fortere slitt når man har regulering og skal byttes når børstehårene begynner å sprike. Vi anbefaler bruk av fluortannkrem og ekstra fluor i form av fluorskyll (0,2% NaF) gjennom hele behandlingen.

Hva er viktig med elektrisk tannbørste?

Bruk av elektrisk tannbørste reduserer trolig bakteriebelegg og tannkjøttbetennelse mer effektivt enn bruk av vanlig tannbørste. Slik konkluderer forfatterne av en nylig oppdatert systematisk oversikt fra Cochrane-samarbeidet.

Hvor ofte bør man bruke tanntråd?

Vi anbefaler at du bruker tanntråd hver dag. En gang om dagen er tilstrekkelig for de fleste. Det er best å bruke tanntråd om kvelden.

Hvordan pusse tenner med Philips Sonicare?

Begynn med å dele munnen inn i fire soner, og sørg for å pusse hver av sonene i 30 sekunder. Hold tannbørsten i en vinkel slik at den også kommer i kontakt med tannkjøttet og begynn så å bevege deg sakte bortover tennene.

Hvordan få hvite tenner på 1 2 3?

Slik gjør du det:
 1. Dypp en våt tannbørste i bakepulveret.
 2. Børst tennene som normalt.
 3. Spytt ut restene og smil – du har nå hvitere tenner.
 4. Ikke gjenta dette for ofte da det kan skade tennene dine.
 5. Hør med tannlegen din hvor ofte du kan bruke bakepulver.

Hvordan bli kvitt tannstein?

Har du først fått tannstein kan dette ikke fjernes med vanlig tannbørste. Kontakt tannlege eller tannpleier som kan fjerne tannstein med instrumenter som er spesielt laget for dette. Er du plaget med tannstein er det viktig å gå regelmessig til kontroll hos tannlege/tannpleier.

Leave a Comment