Hvilken GPS klokke til barn?

Hvilken smartklokke for barn er best?

Xplora X5 Play ble vinneren basert på kvalitet, holdbarhet og funksjoner. Barnebloggen trakk frem flere funksjoner hvor Xplora skilte seg ut fra de andre smartklokker: Xploras X5 Play er en av få klokker med kamera, talemeldinger og emojis. Under kan du lese mer om de funksjonene som har gjort Xplora til testvinner!

Hvordan fungerer smartklokke barn?

I motsetning til de mer avanserte voksen-smartklokkene, er ikke smartklokkene for barn avhengig av å være tilkoblet en mobiltelefon for å fungere. De har egne SIM-kort, egne numre og eget mobilabonnement. Dette gjør at barna slipper å drasse på en mobiltelefon i tillegg, noe som vil være en fordel i mange tilfeller.

LES OGSÅ  Hva er beste internett leverandør?

Hvor mange kontakter på xplora 5?

Slik kan du enkelt holde kontakt med barnet og godkjenne opp til 50 andre kontakter barnet kan kommunisere med via mobilklokken.

Hvilken GPS klokke til barn? – Related Questions

Kan Xplora klokker ringe hverandre?

I likhet med Xplora X5 kan du med XGO2 også ringe og motta anrop til og fra klokken. Dette gjelder også bare for godkjente kontakter slik skissert over med X5 Play, og du kan ha opptil 50 kontakter i klokken, her også det samme som X5 Play.

Er Xplora barnas første mobiltelefon?

Det finnes mobilabonnement som skal gi deg så god kontroll som mulig når barna får sin første smarttelefon, og også en rekke apper for foreldre. Stadig flere foreldre velger Xploras mobilklokker som barnets første mobiltelefon.

Kan man ha flere brukere på Xplora?

Det kan de. 👏🏻 Når du har lastet ned app og opprettet bruker, kan du i menyen «Endre foresatt» administrere inntil 5 brukere. Det gjør det enkelt for flere å kommunisere med XPLORA klokka.

Hvordan legge til kontakter på Xplora?

Hvordan legger jeg til nye kontakter og administratorer? En administrator kan legge til nye kontakter manuelt gjennom “Kontakter” i XPLORA-appen. Disse kontaktene vil kunne ringe og motta samtaler fra klokken. For å kunne bruke alle meldingsfunksjonene, må kontaktene laste ned Xplora-appen og opprette en brukerprofil.

Hvordan legge til telefonnummer på Xplora?

a) Trykk på “Legg til enhet” i appen på din telefon og velg “Skann kode”. Kamerafunksjonen vil da dukke opp på skjermen. b) Scann QR-koden på din Xplora med telefonen din. c) Skriv inn ditt Xploratelefonnummer to ganger på skjemaet som dukker opp.

LES OGSÅ  Hva slags komfyr er best?

Hvordan vet jeg mitt Xplora telefonnummer?

Ved aktivering av ditt abonnement vil du få bekreftet ditt Xploranummer. Du vil også motta en e-post med bekreftelse på aktiveringen hvor du vil kunne se ditt Xploranummer.

Kan man bruke XPLORA uten abonnement?

XPLORA-tjenesten består av XPLORA-klokken, XPLORA-appen og vårt forhåndsinstallerte SIM-kort, som gjør det mulig for deg og de du har autorisert til å kontakte ditt barn via XPLORA. På denne måten kan vi yte deg full service uavhengig av om utfordringen skulle være med klokken, appen eller abonnementet.

Hvor mye koster XPLORA-abonnement?

VIKTIG INFORMASJON. Abonnementet koster fra 119 til 139 kr pr mnd (avhengig av hvilket abo du velger) og gir fri bruk av sms, tale og data i Europa. XPLORA-klokken bruker et forhåndsinstallert SIM-kort og XPLORA kan kun brukes sammen med et XPLORAabonnement. Abonnementet må aktiveres her: https://xplora.no/aktiver NB!

Hva er inkludert i XPLORA-abonnement?

Inkludert i ditt Xploraabonnement har du fri bruk av taletid, fri bruk av SMS og 100 MB mobildata som du kan bruke både i Norge og hele EU/EØS. Vær oppmerksom på egne priser ved anrop og SMS fra Norge til utland, på fly-, offshore og skipssamband, til spesialnumre og all bruk utenfor EU/EØS.

Kan man ringe med XPLORA?

Med Xplora smartklokke kan barnet ditt ringe, sende melding, ta bilder og å filme, for å nevne noen få funksjoner, – og du som forelder kan følge med i GPSèn som smartklokken er utstyrt med i foreldre-app´en som du administrerer klokken fra; det vil si at det er dere foreldre som har kontrollen!

Hvor mye koster XPLORA 5?

Den billigste prisen for Xplora 5 Play akkurat nå er 1 874 ,-. Det er et av de 100 mest populære produktene i kategorien Smartklokker med en gjennomsnittlig vurdering på 4.3 av 5. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra 13 butikker.

Kan man sende SMS med Xplora?

Smartklokken (med unntak av XGO2) kan motta SMS, men ikke sende SMS. GPS og sikre soner: Med Xploras GPS-funksjon kan du enkelt følge med når barnet ditt er ute og leker. Du kan også opprette trygge soner i Xplora-appen, som vil gi deg beskjed når barnet forlater og ankommer sonen.

Kan man bade med Xplora klokke?

Vi anbefaler derimot ikke å bade eller svømme med XPLORAklokkene. Dersom enheten faller eller senkes hard ned i vann, dusjes eller svømmes med vil klokken utsettes for ugunstig trykk som kan påvirke klokkens funksjoner. De laboratoriske testene av XPLORAklokkene er gjennomført i ferskvann.

Hvor mange kontakter kan man ha på xplora 4?

Enheten her har også GPS-lokalisering, og kan ringe og motta telefonsamtaler fra opptil 20 forhåndsbestemte kontakter (foreldre må legge til nye kontakter i appen som følger med). På samme måte som med smarttelefoner, er det også et kamera her som åpner for mulighet til videoopptak og bilder.

Hvordan legge til musikk på Xplora 4?

Musikk er støttet på klokkemodellene Xplora 4, Xplora 5 og Xplora GO2. Musikk er kun støttet på foreldreappen Xplora som du finner i Google Play og App Store. Dersom du ikke har installert denne enda, men bruker en eldre foreldreapp, så anbefales det å logge ut før du bytter.

Leave a Comment