Hvilken IPL maskin er best?

IPL Hårfjerning: Best i Test 2022
 • BEST I TEST – Iviskin G3.
 • BESTE PREMIUMVALG – Iviskin G4.
 • Braun Silk-Expert Pro 5.
 • BESTE BUDSJETTVALG – Iviskin G2.
 • Philips Lumea Prestige (BRI955/00)

Er IPL hårfjerning permanent?

IPL er en metode for hårfjerning som tar tid, men som også er permanent. Lyset beveger seg til hårrøttene gjennom melanin i håret. Derfor virker denne behandlingen ekstra godt på personer med mørkt kroppshår og lys hud.

Kan man bruke IPL på underlivet?

I Lumea-serien finner du spesielle modeller som har tilpasset filter for det grovere håret ved bikinilinjen og intimområdene. Slik fungerer det: IPL-teknologien var tidligere kun tilgjengelig i skjønnhetssalonger, men finnes nå for sikker hjemmebruk. Philips Lumea avgir lette lyspulser mot hårrøttene.

LES OGSÅ  Kan barn bruke VR-briller?

Hvilken IPL maskin er best? – Related Questions

Kan man ta laser på tissen?

Fotona SMOOTH laserbehandling er en skånsom løsning for problemer i underlivet som lett inkontinens, slapphet i vagina samt tørrhet og irritasjon. Laserbehandlingen er basert på en spesialutviklet, patentert lasersammensetning som fungerer ved å sende ut skånsomme varmepulser i vagina.

Hvordan fjerne hår på vagina?

Barbering er den enkleste måten å fjerne kjønnshårene på. Det er mykere for huden om du bruker gel eller skum og det lugger dessuten mindre. Du bør imidlertid være forsiktig med området rundt vagina som er svært sensitivt i forhold til pH-verdien på gel og skum.

Hvordan få glatt underliv?

Ha god hygiene og vask området før barbering. Bruk mye varmt vann for å gjøre hårene myke. Du kan også bruke barberskum eller barbergelé, men la dette sitte på i noen minutter før du begynner barberingen så det får tid til å virke. Barber alltid med håret og ikke mot.

Kan man bruke Alvaskin i underlivet?

Bli fri for hår og røde nupper. Kan også brukes på intime deler.

Kan man bruke barbermaskin på underlivet?

Uansett om du foretrekker høvel, intim barbermaskin, laser eller andre metoder er det noen ting du alltid bør ha i bakhodet. Første bud er å bruke hårfjerningsprodukter og kremer spesielt utviklet for underlivet. Og vær nøye med både for- og etterarbeid. Dette vil gjøre både opplevelsen og resultatet mye bedre.

Hvordan få vekk bikinilinje?

Hårfjerningsmetoder
 1. Barberhøvel: Hårene skjæres av like ved hudoverflaten.
 2. Bikinivoks: Hårene dras opp med røttene.
 3. Brasiliansk-voks: Hårene dras opp med røttene.
 4. Hårfjerningskrem: Løser opp hårene, og har fordelen med at hårene vokser ut mykere enn ved barbering.

Hvordan unngå inngrodde hår etter barbering?

Gode råd
 1. Ikke plukk eller klem på de inngrodde hårene da dette kan føre til ytterligere irritasjon av huden.
 2. Bruk rikelig med smørende barberskum, -krem, eller -gel som får virke i noen minutter.
 3. Ikke barber mot hårets retning.
 4. Bruk varme kompresser for å gjøre hårene mykere før barbering.

Hvilken vei skal man barbere underlivet?

Barber alltid med hårene, ikke mot! Dersom du barberer mot hårenes retning, kan det lett oppstå betennelse i hårsekkene og inngrodde hår. Skyll det barberte området godt etterpå, for å fjerne rester av såpe og barberskum eller gel.

Hvor mange kvinner barberer underlivet?

6 av 10 nordmenn barberer underlivet

Der kommer det frem at 6 av 10 nordmenn pleier å barbere underlivet. Dette gjelder all form for hårfjerning, som blant annet trimming, frisering, stussing og voksing!

Hvordan barbere kjønnsleppene?

Hvis du skal barbere ytre kjønnslepper, så begynn med V-området.
 1. Fjern så mye hår som mulig før du begynner på de “vanskelige” områdene.
 2. Du kan ta små områder av gangen og bruke god tid på å gjøre det bra.
 3. Strekk huden litt ved å ta tak og trekke oppover (eller nedover om du synes det er enklere).

Hvordan fjerne kjønnshår kvinner?

Dersom du ønsker å fjerne kjønnshåret, er det greit å barbere det vekk. Det er da viktig at du bruker et nytt skarpt barberblad. Dusj område godt før du begynner. Bruk gjerne godt varmt vann, for å gjøre hårene mykere.

Hvorfor har jeg har på tissen?

Så og si absolutt alle har kjønnshår, i forskjellige nyanser og lengder. Det er helt naturlig. Dette kommer med at du kommer i puberteten og at kroppen din utvikler seg og endrer seg. Dette i seg selv er helt flott, og det er ikke noe du trenger å være flau over.

Er det vanlig å ha har på tissen?

Det er helt vanlig å ha masse hår på tissen og de fleste vil bry seg veldig lite om hvor vidt du har på hår kjønnet eller ikke når du skal ha sex. Hårene har en viktig funksjon for transport av svette og også stimulere nerver slik at følsomheten under seksualitet øker.

Hvor dyp er skjeden til jenter?

Skjeden er ca. 7-10 cm dyp. Men når den blir opphisset, kan den utvide seg 200 prosent. Jo mer opphisset du blir, desto mer vokser skjeden.

Leave a Comment