Hvilken IPL maskin er best?

IPL Hårfjerning: Best i Test 2022
 • BEST I TEST – Iviskin G3.
 • BESTE PREMIUMVALG – Iviskin G4.
 • Braun Silk-Expert Pro 5.
 • BESTE BUDSJETTVALG – Iviskin G2.
 • Philips Lumea Prestige (BRI955/00)

Er IPL hårfjerning permanent?

IPL er en metode for hårfjerning som tar tid, men som også er permanent. Lyset beveger seg til hårrøttene gjennom melanin i håret. Derfor virker denne behandlingen ekstra godt på personer med mørkt kroppshår og lys hud.

Kan man bruke IPL på underlivet?

I Lumea-serien finner du spesielle modeller som har tilpasset filter for det grovere håret ved bikinilinjen og intimområdene. Slik fungerer det: IPL-teknologien var tidligere kun tilgjengelig i skjønnhetssalonger, men finnes nå for sikker hjemmebruk. Philips Lumea avgir lette lyspulser mot hårrøttene.

LES OGSÅ  Hvilken PC er best i test?

Hvilken IPL maskin er best? – Related Questions

Kan man ta laser på tissen?

Fotona SMOOTH laserbehandling er en skånsom løsning for problemer i underlivet som lett inkontinens, slapphet i vagina samt tørrhet og irritasjon. Laserbehandlingen er basert på en spesialutviklet, patentert lasersammensetning som fungerer ved å sende ut skånsomme varmepulser i vagina.

Hvorfor barbere før IPL?

Før du begynner en behandling, må du først barbere bort eller på annet vis fjerne håret på den delen du skal behandle. Dette er for at lyspulsene skal komme ordentlig til hårsekkene.

Hvordan fjerne hår på vagina?

Barbering er den enkleste måten å fjerne kjønnshårene på. Det er mykere for huden om du bruker gel eller skum og det lugger dessuten mindre. Du bør imidlertid være forsiktig med området rundt vagina som er svært sensitivt i forhold til pH-verdien på gel og skum.

Hvordan få glatt underliv?

Ha god hygiene og vask området før barbering. Bruk mye varmt vann for å gjøre hårene myke. Du kan også bruke barberskum eller barbergelé, men la dette sitte på i noen minutter før du begynner barberingen så det får tid til å virke. Barber alltid med håret og ikke mot.

Hvordan fjerne hår i underlivet?

Det går an å fjerne kroppshåret med enten voksing, barbering, epilator eller hårfjerningskrem, men inn mot slimhud i underlivet skal du ikke bruke hårfjerningskrem. Det er også mulig å fjerne uønsket, mørkt kroppshår med laser, og da få en mer varig effekt,men siden det er så dyrt og tidkrevende, er det evt.

Er IPL hårfjerning farlig?

IPL hårfjerning er trygt.

Huden din er trygg og det er kun hårsekkene som blir satt i hvilemodus. I tillegg er det ikke farlig å sende lyspulser mot huden, og det sier også NHI.

Hvilken vei skal man barbere underlivet?

Barber alltid med hårene, ikke mot! Dersom du barberer mot hårenes retning, kan det lett oppstå betennelse i hårsekkene og inngrodde hår. Skyll det barberte området godt etterpå, for å fjerne rester av såpe og barberskum eller gel.

Hvordan barbere kjønnsleppene?

Hvis du skal barbere ytre kjønnslepper, så begynn med V-området.
 1. Fjern så mye hår som mulig før du begynner på de “vanskelige” områdene.
 2. Du kan ta små områder av gangen og bruke god tid på å gjøre det bra.
 3. Strekk huden litt ved å ta tak og trekke oppover (eller nedover om du synes det er enklere).

Hvordan shaver man tissen?

Bruk mye varmt vann for å gjøre hårene myke. Du kan også bruke barberskum eller barbergelé, men la dette sitte på i noen minutter før du begynner barberingen så det får tid til å virke. Barber alltid med håret og ikke mot. Dersom du barberer du mot hårene vil du lettere få betennelse i hårsekkene.

Er det normalt at menn barbere underlivet?

Du bestemmer selv om du vil barbere underlivet eller ikke. Nå er det vanligere at gutter også gjør det enn før. Det som er viktig er hva du synes er greit og hva du trives med. Hvis du syns det kommer i veien og ønsker å fjerne det, så kan du gjøre det å se om du liker det bedre.

LES OGSÅ  Hvilken hagle skal jeg velge?

Hvordan barbere underlivet uten å få nupper?

– Man bør unngå å barbere motsatt av hårenes lengderetning. Slik vil man redusere irritasjon, inngrodde hår og kutt, råder hudlegen. Skoje er enig: – I intimsonen får du færre nupper dersom du barberer med hårene, sier hun.

Hvor mange kvinner barberer underlivet?

6 av 10 nordmenn barberer underlivet

Der kommer det frem at 6 av 10 nordmenn pleier å barbere underlivet. Dette gjelder all form for hårfjerning, som blant annet trimming, frisering, stussing og voksing!

Hvordan unngå inngrodde hår etter barbering?

Gode råd
 1. Ikke plukk eller klem på de inngrodde hårene da dette kan føre til ytterligere irritasjon av huden.
 2. Bruk rikelig med smørende barberskum, -krem, eller -gel som får virke i noen minutter.
 3. Ikke barber mot hårets retning.
 4. Bruk varme kompresser for å gjøre hårene mykere før barbering.

Hvorfor får jeg kviser på tissen?

Den vanligste årsaken til kviser i underlivet hos kvinner er inngrodd hår etter barbering. Når håret vokser kan det vokse innover i det øverste laget i huden og dermed starte en betennelse prosess. Jo tettere hårvekst, desto større sjanse for det.

Hva betyr kviser på rumpa?

Kviselignende kuler på rumpa

Men det kan være så enkelt som at du mangler A og D-vitaminer. Løsningen er å droppe mettet fett,noe du uansett burde gjøre, og heller spise mer av det sunne fettet. Fokusér på å spise mandler, hemp-frø og grønn salat. Salat er supert hvis du har det travelt og ønsker litt mat i en fei.

Leave a Comment