Hvilken mobil er best i test 2022?

Hvilken mobil skal jeg kjøpe?

Beste mobil 2022: Her er de beste mobiltelefonene på markedet
 • Samsung Galaxy S22 Ultra. En fantastisk smarttelefon, tar uten tvil vår topplassering.
 • 2. iPhone SE (2022) Den beste rimelige mobiltelefonen.
 • 3. iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max. Apples beste 2022-modeller.
 • Google Pixel 7 Pro.

Hva er beste Samsung mobil?

Beste samsung-telefoner: Kort oversikt
 • Samsung Galaxy S22 Ultra – absolutt best.
 • Samsung Galaxy S22 – beste modell i mellomformatet.
 • Samsung Galaxy S21 Ultra – beste Samsungmobil fra 2021.
 • Samsung Galaxy S22 Plus.
 • Samsung Galaxy S21.
 • Samsung Galaxy S21 Plus.
 • Samsung Galaxy Z Fold 3.
 • Samsung Galaxy Z Flip 3.

Hva er den mest populære telefonen?

Her er det mest solgte mobilene i Telenorbutikken og på Telenor.no forrige måned:
 • Samsung Galaxy A51.
 • Apple iPhone 11.
 • Samsung Galaxy S21 5G.
 • Samsung Galaxy S20 FE.
 • Apple iPhone 12 mini.
 • Apple iPhone SE.
 • Samsung Galaxy S21 Ultra.
 • Apple iPhone 12.

Hvorfor er iPhone bedre enn Android?

iPhone eller Android: Hvorfor iPhone er bedre. iPhone er enklere å bruke. iPhones brukergrensesnitt er så enkelt å bruke at de færreste har problemer med å skjønne hva de skal gjøre. Det beste med iOS er at det ikke er mye du må lære deg, noe som gjør det til et bedre operativsystem enn Android.

Hvor lenge har man en mobil?

Når man kjøper en mobil i Norge kan man forvente at mobilen skal ha en levetid på fire år, og et lithium-ion batteri skal tåle to års bruk.

Hva er mest populært av iPhone og Samsung?

Apple og Samsungs mobiler er de mest populære i verden. Selv om Huawei har tatt kraftig innpå de siste årene, er de to gigantene fremdeles vesentlig større enn sin kinesiske konkurrent. Tallene fra årets første kvartal viser at Samsung er størst med en markedsandel på 23,4 prosent og 78 millioner solgte mobiler.

Hva er den dyreste telefonen i verden?

Smeller du derimot rundt 18 millioner på bordet, får du verdens dyreste mobiltelefon. Firmaet Stuart Hughes har nemlig designet og utformet verdens dyreste mobiltelefon, iPhone 3GS Supreme. Basert på Apples nyeste mobiltelefon, inneholder telefonen 271 gram med solid 22 karat gull.

Når kommer iPhone 14 ut?

iPhone 14 blir tilgjengelig i butikk fra fredag 16. september, og iPhone 14 Plus fra fredag 7. oktober. «Kundene våre setter sin tilit til iPhone hver dag, og iPhone 14 og iPhone 14 Plus introduserer banebrytende ny teknologi og viktige trygghetsløsninger.

Hvilken mobil er mest solgt?

1. iPhone 13 Pro Max. På toppen av listen konkurrerer Apple kun med seg selv, akkurat slik de har gjort siden de lanserte iPhone 12 høsten 2020. Modellen iPhone 13 Pro og 13 Pro Max byr rett og slett på noe av det beste man kan finne på hele mobilmarkedet.

Hvor ofte ny telefon?

Kvinner bytter også litt oftere enn menn, skal vi tro undersøkelsen, med 30 måneder mot 32, og de yngre bytter noe oftere enn de eldre. For dem under 30 er nemlig byttefrekvensen cirka to år, mens de over 50 venter rundt tre år.

Hvor mange i Norge har en smarttelefon?

Selv om tallene ikke er så dramatiske som de andre landene, har Norges 4,89 millioner smarttelefonbrukere omtrent 5,96 millioner mobilforbindelser (109,5% befolkning).

Hva er forskjellen mellom smarttelefon og mobiltelefon?

En smarttelefon er en kraftigere versjon av en tradisjonell mobiltelefon. I tillegg til de samme grunnleggende funksjonene som telefonsamtaler, telefonsvarer og tekstmeldinger, kan smarttelefoner koble seg til Internett via Wi-Fi eller et mobilnettverk (forutsetter at du har et mobilabonnement).

Er iPhone en smarttelefon?

I 2007 lanserte Apple smarttelefonserien iPhone, basert på dere egenutviklede operativsystem iOS. I 2008 ble den første smarttelefonen basert på operativsystemet Android lansert av Google.

Hvordan slutte å se på mobil?

Selv Facebook kobler av
 1. Skru av alle varsler, utenom de fra mennesker.
 2. Aktiver gråtoner.
 3. Ha kun verktøy på mobilens hjem-skjerm.
 4. Bruk mobilens søke-funksjon til å starte apper.
 5. Unngå lading på soverommet.
 6. Vær beinhard: slett alle sosiale medier fra telefonen.
 7. Ring eller send lydmeldinger i stedet for å tekstmeldinger.

Kan noen se hva jeg gjør på mobilen?

Dersom kun du har tilgang til mobilen din, er det ingen som kan se hva du driver med.

Er du avhengig av mobilen?

forskning.no har tidligere skrevet om en amerikansk undersøkelse som fant ut mange blir engslitge oog stresset uten mobilen. En undersøkelse på oppdrag fra VG viste at 64 prosent føler seg avhengige av mobilen. En norsk studie viste at mobilavhengighet kan gi samme reaksjoner som rusavhengighet.

Hvor ofte ser vi i snitt på mobilen hver dag?

Vi sjekker mobilen i gjennomsnitt 150 ganger i løpet av dagen, ifølge en studie fra 2015. Altså hvert sjette minutt. Selv om mobilen har vært opp og ned hele dagen, skal det alltid én siste titt til før man sovner. Dette til tross for at vi i årevis har blitt advart mot det blå lyset som påvirker nattesøvnen.

Leave a Comment