Hvilken Oral B er best?

OralB Vitality Precision Clean har klart seg bra i mange tester. Det er en enkel og prisvennlig elektrisk tannbørste, uten noen spesielle funksjoner, som effektivt renser og fjerner plakk. Ifølge nrk.no ble modellen testvinner, fordi den er brukervennlig, effektiv og gir mye for pengene.

Kan elektrisk tannbørste skade tennene?

Elektrisk tannbørste

Elektriske tannbørster kan gjøre mer skade enn nytte, hvis du ikke bruker den riktig. Med de fleste tannbørster trenger du bare såvidt å komme nær tennene med busten.

Hvordan børster man Tænder med elektrisk tannbørste?

For å bruke en oppladbar elektrisk tannbørste, for enten barn eller voksne, er det bare å ha litt tannkrem på børstehodet og holde børsten i 45 grader, akkurat som med en manuell tannbørste. Så slår du på strømmen og flytter børsten fra tann til tann.

LES OGSÅ  How many B Corps are there?

Hvilken Oral B er best? – Related Questions

Hvor ofte skifte hode på elektrisk tannbørste?

På samme måte som man må bytte den vanlige tannbørsten med jevne mellomrom må også tannbørstehodet til den elektriske tannbørsten skiftes ut nå og da. For best mulig rengjøring anbefaler tannlegen derfor å bytte ut børstehodet hver 3. måned.

Skal man skylle ut tannkrem?

Tannkremen inneholder vanligvis fluor. Fluor er bra for tennene, og motvirker dannelsen av hull. Derfor anbefaler vi av og til at man ikke skyller munnen rett etter tannpussen, slik at litt av tannkremen får ligge igjen.

Er det bra å bruke elektrisk tannbørste?

Bruk av elektrisk tannbørste reduserer trolig bakteriebelegg og tannkjøttbetennelse mer effektivt enn bruk av vanlig tannbørste. Slik konkluderer forfatterne av en oppdatert systematisk oversikt fra Cochrane-samarbeidet.

Skal man ha vann på tannbørsten?

– Ta gjerne vann på tannbørsten først, det gir mest velbehag når du pusser. Tar du vann på etterpå, skyller du lett bort tannkremen, sier Paulsbo. Tannlege Kim Nguyen ved Oslo tannlegesenter forteller oss at litt vann kan hjelpe å fordele tannkremen bedre, men har ingen spesiell effekt på selve tannkremen.

Hvordan bruke Oral B tannbørste?

Ta tannkrem på den oppladbare elektriske tannbørsten din og hold børsten i 45 grader – akkurat som du ville gjort med en manuell tannbørste. Ved å holde børsten på skrå mot tannkjøttet, unngår du å skade det under tannpussen. Slå på tannbørsten og før den fra tann til tann gjennom hele munnen.

Kan man bruke elektrisk tannbørste på regulering?

Du kan gjerne bruke elektrisk tannbørste. Tannbørsten blir fortere slitt når man har regulering og skal byttes når børstehårene begynner å sprike. Vi anbefaler bruk av fluortannkrem og ekstra fluor i form av fluorskyll (0,2% NaF) gjennom hele behandlingen.

LES OGSÅ  Hvilken hårføner skal jeg velge?

Hvordan få rette tenner uten regulering?

En usynlig tannregulering er en fantastisk mulighet for deg som vil ha rette tenner uten den klassiske metallreguleringen – altså såkalte «togskinner». Usynlig tannregulering består av gjennomsiktige skinner, som på en effektiv og skånsom måte presser tennene dine på plass.

Kan man suge noen med regulering?

Vanligvis går det bra å suge med regulering, men en må være oppmerksom på at reguleringer kan ha skarpe kanter som kan lage små rifter på penishodet. Den som suger, må sikre seg at leppene dekker tennene.

Kan man spise sjokolade når man har regulering?

Du kan godt spise brødskiver, selv med tannregulering. Bare vær litt obs på harde skorper. Vær forsiktig med seigmenn, spesielt om de er harde og seige. Sjokolade er slik sett bedre.

Kan man kysse en med regulering?

Det går helt fint an å kysse med regulering, selv om det er mange som tuller med at man kan sette seg fast osv. Det skal nok litt til, for når man kysser bruker man stort sett leppene og tunga, ikke tennene. Du kan ha vondt i tennene i perioder på grunn av reguleringen, men kyssing skal ikke være vondt i seg selv.

Kan man spise knekkebrød med regulering?

Vær forsiktig med hva du spiser i hele behandlingsperioden for å unngå å ødelegge reguleringen. Du bør unngå følgende: Hard mat som harde skorper, harde sukkertøy, pizzaskorper, noen typer knekkebrød og nøtter.

Leave a Comment