Hvor finner man Jul i svingen?

Jul i Svingen – NRK TV.

Hvor gammel er Linus i svingen?

Linus er en snill, omtenksom og god gutt, som ble spilt av Jakob Borgen (22). Saken fortsetter under. Da «Jul i Svingen» ble spilt inn var Jakob kun 10 år gammel. I dag er han 22 år og bor for tiden i Bergen hvor han studerer filosofi.

Hvor gammel er Klara Klegg i Jul i Svingen?

Linus‘ lillesøster Klara, også kalt Klara Klegg, ble spilt av Mia Daniels. Hun har nå blitt 14 år og går i 9. klasse på ungdomsskolen.

Hvor finner man Jul i svingen? – Related Questions

Har Marvin fra Jul i Svingen død?

Men mest kjend for folk flest blei han då han spelte rolla som Marvin i barne-TV-serien «Linus i Svingen» i 2004 og ikkje minst i den svært populære julekalender-serien «Jul i Svingen» i 2006. Falsk video. Skodespelaren Anders Mordal er ikkje død, slik det blir hevda i ein video på TikTok.

Hvor er Linus i Svingen huset?

Flere av dem foregikk på Romerike. Julehandel-episoden ble tatt opp på Torvet i Lillestrøm, episode fem om spøkelseshuset foregikk i et forfallent hus på Farseggen i Skedsmo, og en gård på Leirsund er med i Svingen, dessuten spilles det fotball i de oransje og svarte Leirsund-draktene.

Hva heter faren til Linus i svingen?

Serien handler om Linus (Jakob Borgen) på 7 år, en positiv fyr full av pågangsmot. Han bor på det lille stedet Svingen sammen med mamma Agnetha, pappa Marvin og lillesøster Klara.

Hvem spilte Åsa i Linus i svingen?

Ina Svenningdal som Åsa i «Jul i svingen»

Før og nå: Ina Svenningdal som Åsa i Jul i Svingen. senere ble det julekalender av serien: «Jul i svingen». – Jeg synes det var kjempegøy, sier Svenningdal. I julekalenderen spiller Svenningdal Åsa, som er en tøff jente med bein i nesa og datter av en bensinstasjonseier.

Hvem spilte Morten mygg i Jul i Svingen?

Julekalenderen «Jul i svingen» ble vist første gang i 2006. Og Henrik Jacob Schatvet fra Jar var bare 5 og 6 år gammel da han spilte rollen som Morten Mygg. Nå vises serien igjen til glede for nye og gamle fans.

Hvor er Amalies jul spilt inn?

Serien ble spilt inn i en gammel herskapsvilla i Madserud allé mellom Skøyen og Frogner i Oslo. Dette var også opptakssted for barne-TV-serien Huset Med Det Rare I.

Hvor er 16 spilt inn?

Opptakene er i hovedsak gjort i Groruddalen og området på og rundt Stovner. Scenene fra Abdis skolegang ble filmet på Kuben videregående skole på Økern.

Når kom Jul på Månetoppen ut?

Jul på Månetoppen er en norsk adventskalender for barn produsert av NRK, som ble vist på NRK i 2002. Idé og manus var ved Gudny Ingebjørg Hagen. Jul på Månetoppen var oppfølgeren til Jul i Blåfjell og Amalies jul. Den handlet i utgangspunktet om både blånissene og rødnissene.

Hvor er Blåfjell?

Blåfjellet er et fjell i Grane kommune i Nordland, med høyeste topp, Storklumpen, på 1293 meter over havet som er høyeste fjell mellom Svenningdalen/Vefsnas dalføre nedenfor Trofors og kysten. Sør for fjellet er det mindre isbreer i øst- og nordvendte hellinger. Fjellet ligger i Lomsdal-Visten nasjonalpark.

Kommer Jul i Blåfjell i 2022?

Jul i Blåfjell Billetter OSLO søn. 18. des. 2022, 17:00.

Hvorfor vises ikke Jul På Månetoppen?

Jul på Månetoppen” ble sist sendt på tv i 2014. Etter dette stoppet NRK å sende serien fordi de mente at fortellermåten var utdatert og at den tekniske kvaliteten var for lav.

Hvor får man sett Jul På Månetoppen?

Jul på Månetoppen – NRK TV.

Hvorfor gruer noen seg til jul?

I undersøkelsen ble de som svarte at de gruer seg til jul også spurt om hva de gruer seg til. De vanligste årsakene er vanskelige familieforhold, stress og tidspressdårlig økonomi, ensomhet og at forventninger ikke blir innfridd.

Leave a Comment