Hvor i Oslo ligger Storo?

Storo er et bolig- og næringsstrøk i Oslo som ligger i bydel Nordre Aker, øst for Store Ringvei (Ring 3), T-baneringen og Gjøvikbanen.

Hvem eier Storo Storsenter?

Storo Storsenter er et kjøpesenter som ligger sentralt på Storo og Nydalen i bydel Sagene i Oslo, og har rundt 130 butikker fordelt på 56 000 m². Storo Storsenter eies av Olav Thon Gruppen som eier 98 kjøpesentre i Norge, bl. a. Sandvika Storsenter og Ski Storsenter.

Hvordan komme seg til Storo senter?

Reise med kollektivt
  1. T-bane: 4 og 5.
  2. Trikk: 11, 12 og 13.
  3. Buss: 23, 24, 30, 37, 51, 55A, 55B, 56, 58 og Flybussekspressen.
  4. Tog: Linje L3 og R30, toget stopper på Grefsen stasjon, kun 10 minutter gangavstand til senteret.

Hva koster parkering på Storo?

Priser for parkering
  • 20,- per time.
  • 10,- per påbegynte halve time.
  • 295,- maks takst for et døgn.

Hvordan betale parkering Storo?

Hvis parkeringen blir aktivert i Parklink-appen, før du forlater p-huset, vil du ha mulighet til å betale i appen innen 48 timer. Etter 48 timer sendes faktura med administrasjonsgebyr (70,-) automatisk.

Når åpner Storo senter?

Butikker og virksomheter med egne åpningstider
Beliggenhet Åpningstider
Storo Storsenter Tannklinikk Åpent i dag 08:00 – 16:00 Se alle dager
Storoklinikken Åpent i dag 08:00 – 15:30 Se alle dager
SUMO Åpent i dag 15:00 – 21:00 Se alle dager
Tannklinikken Lillo Åpent i dag 08:00 – 15:30 Se alle dager

Hvordan komme seg fra Bergen til Stord?

Derfrå kan du ta flybuss eller taxi til Haugesund busstasjon på Flotmyr, og Kystbussen vidare til Leirvik. Du kan også reise med fly til Bergen Lufthavn (Flesland) og deretter ta flybussen til Bergen sentrum og Kystbussen til Leirvik. Det går også båt frå Flesland til Leirvik båtkai.

Hvordan komme seg til Værlandet?

Du kjem ikkje utanom ein båttur om du vil besøke Bulandet og Værlandet. Det går ferjer fra Askvoll og Fure til Værlandet, og på vegen får du sjå spektakulære Alden i horisonten. Mange opplev denne ferjeturen som ei oppleving i seg sjølv! Ferjeturen tek ca 1 time frå Askvoll til Værlandet.

Hvilken bane går til Nydalen?

Nydalen er bydelssentrum i Nordre Aker og ligger kun 11 minutter fra Oslo sentrum med t-bane.

Hvordan er det å bo i Nydalen?

Kombinasjonen av urbane og landlige kvaliteter gjør Nydalen til noe helt unikt. Det ligger sentralt – kun 11 minutter unna sentrum, men du har samtidig flotte turløyper, badeplasser og grøntområder rett utenfor døren. Her finner du koselige spisesteder og alt du måtte trenge av servicetilbud i umiddelbar nærhet.

Hvem eier Nydalen?

Eiendomsvirksomheten utøves gjennom RASMUSSENGRUPPEN AS sitt heleide datterselskap AVANTOR AS, som har betydelig erfaring med å utvikle, eie og drive kontor- og servicebygg, skoler og boliger. Avantor fokuserer spesielt på å videreutvikle Nydalen i Oslo som et levende bydelssenter med miljøvennlige løsninger. Pr.

Hvorfor heter det Nydalen?

Nydalen, opprinnelig Nygårdsdalen, har sitt navn fra den opprinnelige plassen Nygård som lå under denne gården. Nygård lå vest for elva, og ligger i det som i dag er strøket Tåsen.

Hvem eier Smalhans?

Smalhans på St. Hanshaugen har fått «Bib Gourmand». Tom Victor Gausdal er en av eierne av den rustikke bydelsrestauranten Smalhans på St. Hanshaugen som har fått en «Bib gourmand» – et godt måltid for pengene – i årets Michelin-guide.

Hvor ligger Nydalen?

Nydalen, Oslo Nydalen (opprinnelig Nygårdsdalen, før dette Ellendalen) er et område langs Akerselva i Oslo som ligger midt mellom øst og vest i dagens Bydel Nordre Aker og Sagene.

I hvilken bydel ligger Majorstuen?

Majorstuen eller Majorstua er et strøk i bydel Frogner i Oslo indre by. Etter bydelsreformen 1. januar 2004 ble den administrative enheten Majorstuen Uranienborg slått sammen med bydel Frogner.

Hvilken del av Oslo er Nydalen?

Velkommen til Bydel Nordre Aker! Bydel Nordre Aker er en stor bydel som favner områdene Nydalen, Disen, Grefsen, Lofthus, Kjelsås, Brekke, Maridalen, Solemskogen, Kringsjå, Korsvoll, Sogn, Gaustad, Tåsen, Berg og Ullevål Hageby.

I hvilken bydel ligger Storo?

Storo er et bolig- og næringsstrøk helt nord i bydel Sagene i Oslo (det regnes som ytre, og ikke indre by). Deler av stedet ligger også i Bydel Nordre Aker.

Leave a Comment