Hvor kan jeg kjøpe Coldplay billetter?

Coldplay billetter, konserter og turnédatoer | Ticketmaster.no.

Hvor mye tjener Coldplay?

Dro inn mest penger på turné-virksomhet. Regnskapet for Coldplays turnéselskap avslører at bandet avsluttet fjoråret med en omsetning på 678 millioner kroner og et overskudd på 409,5 millioner. Dette gir dem en «dagslønn» på 1,8 millioner kroner (!)

Hva tjener Coldplay?

Coldplay Nettoverdi 2021

Inntekten på Coldplay er 1.7M for 2021.

Hvor kan jeg kjøpe Coldplay billetter? – Related Questions

Har The Beatles spilt i Norge?

Siden The Beatles sitt første album kom ut i 1963, har de hatt konserter i hele verden, bortsett fra Norge. The Beatles var aldri i Norge. De spilte konserter i resten av verden, og det ble totalt kaos.

Har Coldplay vært i Bergen?

Fra BT-arkivet: Visste du at Coldplay faktisk har spilt i Bergen før? Her er BTs anmeldelse fra konserten på Garage torsdag 30. november 2000. (Vi kan trygt slå fast at bandets stjernestatus har vokst siden den gang.)

Hvem artister kommer til Norge i 2022?

Konserter i Oslo
fredag 25. november 2022
fredag 25 nov. 18:00 Dee Dee Bridgewater & KORK – Julekonsert NRK Store studio
fredag 25 nov. 18:30 Norwegian Gospel Voices – Julekonsert Lilleborg kirke
fredag 25 nov. 19:00 Stein Torleif Bjella Sentrum Scene
fredag 25 nov. 19:00 Sløtface / Das Body / Mall Girl Parkteatret Scene

Skal Karpe ha konsert i 2023?

Ingen ringere enn Karpe står på plakaten, sammen med Stig Brenner og Emma Steinbakken. Konsertdato er 1. juli 2023.

Når starter KYGO konsert 2022?

Nå har Sky Agency gleden av å presentere Kygo på Ullevaal Stadion lørdag 2. juli i samarbeid med NRJ og P5 hits! Dette blir eneste konsert Kygo gjør i Norge i 2022. Kygos merittliste er mildt sagt imponerende.

Kommer Rammstein tilbake til Norge?

Det tyske bandet Rammstein melder via en teaser-video på sosiale medier at de kommer til Trondheim i 2020. Det industrielle metalbandet har solgt mer enn 16 millioner album.

Hvem har hatt verdens største konsert?

Han var den første vestlige musikeren som offisielt ble invitert til å opptre i Folkerepublikken Kina, og har verdensrekorden for det største publikum noensinne på et utendørs arrangement, hans Moskva-konsert 6. september 1997, hvor 3,5 millioner mennesker deltok. I 2019 ble Jarre utnevnt til kommandør av Æreslegionen.

LES OGSÅ  Hvilken stekepanne er sunnest?

Hva er Norges største konsert?

Den 24 juli 2022 besøkte det legendariske tyske bandet, Rammstein, Oslo på Bjerke Travbane. Etter en 2 års ventetid, fikk de endelig komme til Norge igjen. I 2019 spilte til på Ullevaal Stadion foran 30,000 og satte i gang et av Norges beste konsertshow foran doblet så mange i 2022.

Når er Rammstein 2022?

Vi gleder oss enormt til konserten med Rammstein på Bjerke Travbane den 24. juli 2022! Denne siden inneholder informasjon til deg som: Har kjøpt billett og skal på konsert den 24.

Er fanSALE trygt?

Sikkert. fanSALE forhindrer forfalskning av billetter og har integrert en rekke sjekkpunkter som forhindrer svindel. Hver strekkode er unik og EVENTIM billettsjekk gjenkjenner koden og kan verifisere den som en ekte billett. Levering fra selger til kjøper foregår trygt og enkelt for begge parter.

Hva står Rammstein for?

Bandet kalte seg selv opprinnelig Rammstein-Flugschau (Rammstein Flyoppvisning), inspirert av Ramsteinulykken som tok plass den 28. august 1988 på den amerikanske flybasen Ramstein Airforce Base. Skrivemåten med to m-er som er én mer enn i flyplassens navn, var resultatet av en feilskrift.

Hvor mange golden circle billetter Justin Bieber?

Totalt slippes det ut hele 40.000 billetter til Trondheims-konserten, ifølge VG.

Hvor mye tjener Justin Bieber på en konsert?

Det skal visstnok dreie seg om rundt 285 millioner dollar, tilsvarende 2,5 milliarder norske kroner. Bustle melder at artisten gjerne får opp mot 1 million dollar bare for én enkelt konsert på verdensturneene han drar på. Den neste, kalt The Justice Tour, er planlagt til 2022.

LES OGSÅ  Hvor gammel må man være for å sitte uten barnesete?

Hva betyr Golden Circle på konsert?

Golden Circle

Det betyr at folk får ekstra fasiliteter under konserten, som bar, mindre kø på toalettene osv.

Hva betyr Golden Circle konsert?

Golden Circle er ståplasser nærmest scenen.

Leave a Comment