Hvor kan man kjøpe brukt klær?

Det finnes mange steder du kan kjøpe brukte klær på nett. Eksempler på nettsider og apper som selger brukte klær er Depop, Tise, ASOS Marketplace, Beyond Retro, Thrifted.com, Etsy, Ebay, Finn.no med flere.

Hvem bruker TISE?

Hva: Norsk gratis-app for salg av brukte klær og interiørartikler, som i hovedsak retter seg mot kvinner mellom 18 og 35 år.

Hva tjener TISE penger på?

Så hvordan tjener Tise penger? Når du handler og selger gjennom appen tjener man noe applikasjonen kaller for «Tise-cash». Tise-cash kan man bruke videre i det som heter «Cash Store» hvor appen får betalt for at partnere legger ut reklamer og tilbud i «butikken».

LES OGSÅ  Hva er bra likviditet?

Hvor kan man kjøpe brukt klær? – Related Questions

Kan man bli svindlet på Tise?

Dessverre forekommer det svindel på markedsplasser som Tise og vi har sett en økning i forsøk på utspekulerte svindelforsøk de siste årene. Økning i svindelforsøk krever mer av både oss som aktør og at vi har en sikker løsning, men også at brukerne er bevisste, sier Haug til Nettavisen.

Kan man Vippse på Tise?

De ønsker ikke å bruke betaling med Tise.

vipps, men vi anbefaler alltid om å bruke vår integrerte betalingsløsning så langt det er mulig. Dette er slik at vi kan bistå dersom uhellet skulle være ute.

Hvor mye tar Tise?

Som selger betaler du kun 3% av den avtalte prisen for selgerbeskyttelsen. Bruk av frakt- og betalingsløsningen i Tise gir deg følgende fordeler som selger: Det er lettere å selge.

Når får man penger fra Tise?

Fra en pakke er sendt tar det vanligvis 1-5 virkedager til beløpet kommer på konto, og raskere ved ytterligere salg.

Hvem eier Tise?

Eirik Rime (28) og Axel Næss (26) står bak oppstartsbedriften Tise, som er en markedsplass for kjøp og salg av hovedsakelig bruktmote.

Hvor mye koster det å sende på Tise?

Avgiften er basert på verdien av varen du kjøper (se priser under). Kjøper du for eksempel en vare til 350 NOK, betaler du mellom 84 og 89 NOK for frakt og betaling gjennom Tise, avhengig av hvilken fraktløsning du har valgt, og får trygg og smidig betaling og levering på dørmatten/ i postkassen.

Er det trygt å kjøpe på Tise?

Din trygghet og sikkerhet er viktig for oss, og selv om de aller fleste kjøp og salg på Tise foregår uten problemer har vi skrevet ned noen forholdsregler vi oppfordrer å ta i bruk for å øke tryggheten rundt en handel. Vi anbefaler alltid at du kjøper og selger varer på Tise med betalingsløsningen vår.

LES OGSÅ  Hvordan regne ut kvadratmeterpris bolig?

Er Tise betaling trygt?

Tise tilbyr en smidig og sikker betalings- og fraktløsning. Tise gjør second-hand shopping like enkelt, trygt og friksjonsfritt som det å handle i tradisjonelle nettbutikker. Du får det beste fra begge verdener – en smooth og bærekraftig shoppingopplevelse, enten du kjøper eller selger på Tise.

Hvordan foregår betaling via Tise?

💳 Kjøper gir et bud

Her skriver kjøper inn summen de ønsker å by for produktet, og velger foretrukket fraktmetode – Posten eller Helthjem. Når et bud er gitt vil beløpet automatisk reserveres på betalingskortet til kjøper. Når budet aksepteres av selger blir betalingen låst for begge parter.

Hvem betaler frakt på Tise?

Frakt med Helthjem er en del av den nye betalingsløsningen til Tise. Løsningen vil ha fastpris på frakten og for selger vil dette oppleves som inkludert i tjenesten, da det er kjøper som betaler for frakten. Betalingen holdes også trygt, fra et bud er gitt og til varen er mottatt.

Er det gratis frakt på Tise?

Det anbefales at du følger med på fraktretningslinjene til Tise når du vil ha en hyggelig handletur på tise.com. Tise gir deg gratis frakt når den oppfyller Tises retningslinjer for gratis frakt, som kan hjelpe deg med å få produktene dine til lavere priser.

Er bud på Tise bindende?

Bud er bindende, og hvis du ender opp i en situasjon hvor to har fått aksept på 2 bud er du etter loven pliktig å gjennomføre dem. Featured Sellers er favoritt-tiserne våre akkurat nå!

Leave a Comment