Hvor mye koster en PlayStation 4 i Norge?

Hvor kan man kjøpe PS4?

Kjøp PS4 Slim hos POWER i dag

POWER forhandler alt innen data, lyde og TV, gaming samt massevis av tilbehør til rimelige priser. Sjekk utvalget her i nettbutikken og husk at alle carer du handler hos POWER kommer med gratis frakt, bytte og retur av alle nye varer.

Hvor mye koster PlayStation 4 på Elkjøp?

Med delbetaling kan du velge den løpetid og månedlige pris som passer for deg.

Spesifikasjoner.

Eff. rente 34,51%
Kostnad 741.-
Totalt 5 231.-

Hvorfor får man ikke kjøpt PS4?

Hvorfor får dere ikke inn nok PS4-konsoller til å møte etterspørselen? – Det er svært vanlig at det er ubalanse mellom etterspørsel og tilgang en viss tid etter store konsollanseringer, og erfaringsmessig går det noen måneder før tilgangen på produktet er noen lunde normalt.

LES OGSÅ  Hva betyr det at en høyttaler er aktiv?

Hvor mye koster en PlayStation 4 i Norge? – Related Questions

Hvilken PlayStation er mest solgt?

#1: Playstation 2

Solgt over 155 millioner enheter.

Hvordan gjøre PS4 klar for salg?

Det er veldig enkelt å nullstille PS4, og du trenger bare å gjøre følgende:
  1. Start PS4, og trykk opp for å åpne menyen.
  2. Velg «Innstillinger» fra hovedmenyen.
  3. Velg «Initialisering».
  4. Velg «Initialiser PS4».
  5. Velg «Full».

Hvorfor er det vanskelig å få tak i PlayStation?

MICROCHIPPER: Det aller største problemet og naturligvis sakens kjerne. I starten på pandemien ble etterspørsel for mer avanserte microchipper høyere, i takt med et økende behov for teknologiske løsninger når vi ikke lenger kunne møtes fysisk.

Når kommer PS4 ut i Norge?

PlayStation 4 ble annonsert som etterfølgeren av Playstation 3 på en pressekonferanse 20. februar 2013, og ble lansert 15. november 2013 i Nord-Amerika og 29. november 2013 i Europa og Australia.

Hvorfor kan jeg ikke kjøpe PS5?

– Dette gjelder ikke kun PS5. Hele teknologibransjen har slitt voldsomt med å produsere nok under pandemien, samtidig har etterspørselen gått i taket, sier Grindhaug. – Sony har gått ut å sagt at de ikke vil at konsollene skal selges i butikk, siden de ikke vil at folk skal samles i store grupper.

Hvor mange års garanti er det på PS4?

Hei. Hvor lang garanti er det på ps4? Hei Vegard, det er i utgangspunktet 2 års garanti, men det er mulig butikkene tilbyr egne garantier som varer lenger, så det er verdt å sjekke med forhandler.

Hva betyr 5 års garanti?

Du har alltid to års klagefrist (reklamasjonstid) når du kjøper noe av en profesjonell selger. For varer som ved vanlig bruk er ment å vare mye lenger, kan du klage i fem år. Joggesko og barneleker har typisk to års klagefrist, mens møbler og mobiltelefoner har en klagefrist på fem år (forbrukerkjøpsloven).

Hvordan se hvor mye penger du har brukt på PS4?

  1. Gå til Innstillinger > Kontoadministrasjon > Kontoopplysninger.
  2. Velg Lommebok > Transaksjonshistorikk.
  3. Velg kontoen du vil se transaksjoner for.
  4. Velg datointervall for transaksjoner, og velg Neste.
  5. Velg en transaksjon for å se detaljene.

Hvorfor koster PS5 100000?

Der er nemlig konsollen lagt ut for 100.000 kroner. Vi kjenner vel alle noen som kunne punget ut en god slant for en Playstation. Nettsjef i Power, Sven Erik Vaagenes, kan imidlertid opplyse om at årsaken til den skyhøye prisen er et forsøk på å unngå at folk kjøper opp konsollen, for så å selge den dyrt.

Hvor mange PS4 er solgt i verden?

Over 67.000.000 PS4-konsoller solgt på verdensbasis. Over 1000 spill, hvor over 100 er eksklusivt til PS4. Spill de beste spillene med vennene dine på PS4! Saber Jarraya and 905 others like this.

Hvordan gjøre PS5 primær?

Slik aktiverer du en primær PS4-konsoll

Gå til Innstillinger > Kontoadministrasjon > Aktiver som din primære PlayStation 4. Velg Aktiver.

Kan PlayStation 5 spille med PlayStation 4?

Du kan overføre digitale spill og spilldata fra en PS4-konsoll til en PS5-konsoll ved hjelp av Wi-Fi-dataoverføring. Du kan få tilgang til PS4spill og spilldata på en PS5-konsoll direkte fra en kompatibel USB-lagringsenhet som du kanskje allerede bruker med en PS4-konsoll.

LES OGSÅ  Hvilken TV-er best i test?

Kan PS5 ligge?

Konsollen kan ikke plasseres horisontalt uten støtten, men du risikerer å blokkere luftgjennomstrømming hvis du ikke bruker den når PS5 står vertikalt.

Hvorfor er det så få PS5?

Sony mener de vil kunne dekke etterspørselen etter konsollen. PlayStation 5 er svært populær. Sonys PlayStation 5 har helt siden den ble lansert vært mangelvare verden over, både på grunn av enorm etterspørsel og på grunn av produksjonsproblemer.

Når kommer PS6 ut?

PS4 kom i 2013 mens arvtageren PS5 fulgte i 2020. I et intervju med Game Informer (Åpnes i ny fane) bekreftet Sonys Executive VP for maskinvareutvikling, Masayasu Ito, at livssyklusen til PS5 ventes å vare i seks eller syv år. Det betyr at vi ikke vil få en PS6 før tidligst i 2026.

Leave a Comment