Hvor skal man legge concealer?

En concealer eller dekkstift brukes til å skjule ujevnheter i huden, som for eksempel mørke ringer under øynene, kviser, pigmentflekker, arr eller store porer.

Hvor lenge varer en concealer?

Foundation, concealer og dekkstift: 6 til 12måneder. Tips: Lukter det surt eller rart og skiller seg slik at det kommer ut gjennomsiktig væske som ligner på vann, er det bare å kaste produktet. Kajal og eyeliner: 18 til 24måneder for kajal/blyant, og seks måneder for våtliner.

Hvordan sminke bort mørke ringer under øynene?

Slik sminker du bort mørke ringer under øynene
  1. Påfør en kjølende øyekrem eller gel.
  2. Legg så en dekkende concealer under øyepartiet, pass på å dekke hele området under øyet.
  3. Gulfarget concealer passer godt for å nøytralisere blåaktige mørke ringer under øynene.

Hvilken farge dekker blå ringer?

Husk at ferskentoner dekker blå ringer, grønt dekker rødhet, mens gult justerer ujevne hudtoner.

Kan man bli kvitt mørke ringer under øynene?

For, en reduksjon av stress, nok søvn og et sunt kosthold kan redusere mørke ringer under øynene! Men dersom du trenger en quick fix, kan man alltids ty til en concealer.

Hvordan bli kvitt blå ringer rundt øynene?

For å lindre hevelse og blå ringer utover dagen, kan du legge kalde kompresser på øynene når du våkner. Vær også forsiktig når du påfører sminke og når du renser huden. Unngå å gni for mye i øynene og bruk myke vaskekluter rundt øynene.

Kan man fjerne blå ringer under øynene?

Synes du at de mørke ringene under øynene er sjenerende, kan du som du ser på bildet av fargesirkelen altså bruke en ordentlig oransje concealer på området under øynene, dette vil nemlig nøytralisere det blå.

Hvordan unngå mørke ringer?

Se etter ingredienser som vitamin C og E, koffein, resveratrol og grønn te ekstrakt. Vitamin C har dessuten også en lett lysnende effekt. – For dem med pigmenterte ringer, vil en øyenkrem med retinol kunne hjelpe, tipser Lønning. Kalde kompresser om morgenen vil også redusere de mørke ringene under øynene.

Hvordan ta på concealer under øynene?

Fylling forteller at den riktige måten å legge concealer på, er å legge den i en trekant. Poenget er at den skal smelte inn i huden, slik at du får en fin overgang inn mot øyet. – Ta utgangspunkt i begynnelsen av nesen, tegn to streker opp mot øyet som en trekant, og avslutt med en svak strek under vippene.

LES OGSÅ  Hvordan skatter man av AirBnB?

Hva er forskjell på foundation og concealer?

Hva er egentlig forskjellen på foundation og concealer? – Det er dekningsgraden, for å bruke et lignende uttrykk fra banken. Foundation kan du bruke i hele ansiktet. Concealer har tykkere konsistens og dekker mer, så den egner seg bare til enkelte områder.

Kan man bruke mørk concealer som Contour?

En annen ting vi har lurt på er om man kan bruke concealeren til contouring? Ifølge makeupartisten går dette helt fint. – Du kan legge produktet på området du ønsker å lysne, og ja, den kan legges både over og under foundation, sier hun.

Hvordan bruke dekkstift?

Hvordan legger man concealeren? Området som flest bruker concealer, er under øynene. Her har vi et par forskjellig påføringsteknikker, alt ettersom hvilket resultat du ønsker. En klassisk og enkel metode, er å klappe inn concealeren fra der hvor huden synker litt ned, og trekke produktet helt opp til under vippene.

Hvordan få mer glød i ansiktet?

Skal du hud med maks glød, må du holde hudoverflaten glatt og fri for døde hudceller samt sørge for fuktighetsbalanse. Eksfolierende produkter – som peeling av ulike slag, og fuktighetsgivende serum, ansiktsmasker og hudkremer – gjør jobben!

Hva gjør grønn concealer?

Green: Motvirker rødhet, inkludert urenheter og synlige blodkar. Den grønne fargen vil nøytralisere den røde fargen og hindre at rødhetene skinner gjennom foundation.

Hvordan få mindre rynker under øynene?

Tips for å forebygge rynker

Bruk gjerne en pleiende fuktighetskrem både morgen og kveld. Bruk ikke for mye pudder under øynene da dette vil tørke ut huden. Unngå bruk av såpe rundt øynene – For å fjerne døde hudceller og tørr hud, anbefales det å peele huden. Prøv å unngå ekstrem kulde, varme og vind.

Kan man bruke foundation som concealer?

Hvis du ønsker å dekke over urenheter eller andre ufullkommenheter, kan det være lurt å bruke både foundation og concealer. Men hvis du bare vil jevne ut hudtonen din, vil foundation gjøre susen! Bare pass på å velge en nyanse som matcher hudtonen din så godt som mulig.

Hvordan sminke rynker under øynene?

– Det beste er å bruke foundation på huden i ansiktet, og concealer under og rundt øynene. Jeg selv legger foundationen opp til øynene (ca. 1-2 cm nedenfor øyet) og concealer under øyet, også blender jeg de sammen mot hverandre. På den måten sikrer man en fin og jevn overgang.

Hvordan sminke seg når man er 50?

Fuktighetsgivende foundation

Huden blir ofte tørrere og mer sensibel med alderen. De fleste kvinner over 50 vil trenge en foundation eller BB-krem for å føle seg på sitt beste. Vurder eventuelt å erstatt foundationen med et pudder, hvis du ønsker en mer naturlig look!

Leave a Comment