Hvordan finne gamle prospekter?

I noen tilfeller kan du finne tidligere prospekt ved å google boligens adresse. En annen mulighet er å kontakte meglerhuset som har solgt boligen for å høre om de fortsatt har bilder og dokumenter i arkivet. Dersom det gjelder eldre boliger vil Arkivverket sannsynligvis være riktig instans å kontakte.

Hvordan finne gamle annonser på Finn no?

STEG 1: Gå inn på en boligannonse via Finn.no. STEG 2: Trykk deg inn på kartet. STEG 3: Trykk deg inn på de annonsene du ønsker.

Hvordan finne gamle prospekter? – Related Questions

Kan man se solgte boliger på FINN?

På VIRDI.no får du oversikt over solgte boliger i hele landet. Finn boliger i ditt nærområde som har blitt solgt nylig i vårt boligkart, og se hva de ble solgt for. Du kan også se boliger til salgs, som kommer for salg og prisene på boliger generelt.

Kan man finne igjen gamle FINN annonser?

Leter du etter en gammel Finn annonse? Da er du på rett sted. Med Finn.no kan du faktisk se gamle annonser hele 12 måneder tilbake i tid.

Hvor lenge står en annonse på FINN?

En stillingsannonse på FINN jobb har maks liggetid på 42 dager (6 uker). Annonsen vil likevel gå av nett samme dag som søknadsfristen. Det vil si at selv om du har dager igjen av de 42, vil ikke annonsen være søkbar hvis søknadsfristen har gått ut.

Hvor finner jeg lagrede søk på FINN?

Alle de lagrede søkene dine finner du under Min FINN og Lagrede søk. I appen klikker du først på logoen vår, og så på profilikonet øverst til høyre for å komme til Min FINN.

Hvordan fjerne skjult annonse på FINN?

Når du er innlogget på FINN og klikker deg inn på annonsen din trykker du ‘Skjul annonsen i søkeresultater’. Da er annonsen inaktiv til du selv velger å aktivere den igjen innenfor annonseperioden. Dette gjør du på samme måte, men med knappen “Vis annonsen i søkeresultater”.

LES OGSÅ  Hva gjør man med trampoline om vinteren?

Er det gratis å legge ut annonse på finn no?

Gå inn på ny annonse, velg hvilken type annonse du vil ha og vips så er prisen der. Noen er til og med gratis! Noen typer annonser har også ekstra produkter som du kan velge å legge til. Disse ser du etter at du er ferdig med å lage annonsen din og rett før du skal publisere den.

Hva koster det å legge ut bolig på FINN?

En annonse på Finn Eiendom kan koste deg som boligselger alt fra 900 til 5000 kroner, skal man tro eiendomsmeglerne. Mens enkelte meglere er åpne om at de tar mellomlegg, hevder andre at de ikke gjør det.

Hva er ikke lov å selge på FINN?

Annonser som kan oppfattes som støtende, for eksempel salg av pornografi og erotiske leketøy. Utstyr som ofte brukes i ulovlig virksomhet, som eksempelvis hjemmebrent-utstyr, “trimmeutstyr” til el-sparkesykkel (feks Speedbox og Badassbox) osv. Piratkopier.

Hvorfor blir annonsene mine på FINN avvist?

De aller fleste annonser som legges ut på FINN går via en automatisk kontroll som gjøres av maskiner. De resterende annonsene går til en manuell kontroll som utføres av mennesker. Vi kan aldri helgardere oss mot å godkjenne eller avvise annonser feilaktig, men vi gjør vårt beste for å unngå det.

Er det trygt å handle på FINN?

FINN.no utformer annonsør selv annonsen og står ansvarlig for innholdet. Avtaler inngås direkte mellom selger og kjøper. Dersom du følger FINNs retningslinjer for trygg netthandel er du stort sett alltid trygg når du bruker FINN.no, enten det er som kjøper eller selger.

LES OGSÅ  Hvilken kaffemaskin er best?

Hva koster betalt plassering på FINN?

Hvis annonsen ligger ute over tid, kan du gi den en ekstra boost med produktet Øverst i resultatlisten. Da plasseres den i toppen av søkeresultatene og blir merket med “Betalt plassering“.

Hva er økt synlighet på FINN?

Ved å kjøpe økt synlighet vil annonsen rullere blant andre annonser øverst i resultatlisten i en antall dager. De fleste annonsetyper på FINN har produktet “Øverst i Resultatsiden” tilgjengelig for kjøp. Varigheten på denne er avhengig av marked, alt fra 3 til 20 dager.

Når på døgnet er det best å legge ut annonse på FINN?

De aller fleste søk på FINN.no gjøres ved lunsjtider på mandager. En grei regel er å tilpasse publisering av annonser til det mest populære tidspunktet for brukerne. Har du flere annonser? Spre de utover ukedagene for alltid å ha annonser på de første sidene.

Hvor mye tjener finn no?

Finn.no
Lansert mars 2000
Global Alexa-rangering 1668 (Verden), 9 (Norge) (Januar 2019)
Inntekt 1 406 millioner ( 2013 )
Nåværende status Operativ

Hvem eier nettstedet finn no?

Selskapet eies i dag av Schibsted ASA (89,88 %) og Polaris Media (10,12 %). FINN.no holder til i trivelige lokaler i Grensen, midt i Oslo og har for øyeblikket ca 300 fast ansatte medarbeidere.

Hvordan være anonym på FINN no?

Kan jeg annonsere anonymt på FINN? FINN er ikke å regne som en anonym markedsplass. Riktignok vil du som annonsør selv kunne velge om telefonnummeret ditt og adressen din skal være synlig i annonsen, og du kan velge ditt eget brukernavn.

Leave a Comment