Hvordan finne gamle prospekter?

I noen tilfeller kan du finne tidligere prospekt ved å google boligens adresse. En annen mulighet er å kontakte meglerhuset som har solgt boligen for å høre om de fortsatt har bilder og dokumenter i arkivet. Dersom det gjelder eldre boliger vil Arkivverket sannsynligvis være riktig instans å kontakte.

Hvor lenge ligger en annonse på Finn?

5 000,- å opprette en salgsannonse for din bolig på finn.no. Dette inkluderer publisering av annonsen helt frem til boligen din er solgt, med et lite forbehold: Annonsen publiseres for 30 dager om gangen. Har du behov for å ha annonsen kjørende ut over 30 dager, må du selv sørge for å forlenge annonsen hver 30. dag.

Hvordan finne gamle prospekter? – Related Questions

Hva om megler ikke får solgt?

Mener man at det er meglers feil at boligen ikke blir solgt, sier eiendomsmeglerloven at man kan si opp oppdraget uten varsel. Dette gjelder for begge parter. Forbrukerrådet anbefaler å gjøre dette skriftlig. Megler har da krav på et rimelig vederlag for utført arbeid.

Hvor mye koster det å legge ut hus på FINN?

En annonse på Finn Eiendom kan koste deg som boligselger alt fra 900 til 5000 kroner, skal man tro eiendomsmeglerne. Mens enkelte meglere er åpne om at de tar mellomlegg, hevder andre at de ikke gjør det.

Når er det lurt å legge ut annonse på FINN?

De aller fleste søk på FINN.no gjøres ved lunsjtider på mandager. En grei regel er å tilpasse publisering av annonser til det mest populære tidspunktet for brukerne. Har du flere annonser? Spre de utover ukedagene for alltid å ha annonser på de første sidene.

Kan man sette en Finn annonse på pause?

Når du er innlogget på FINN og klikker deg inn på annonsen din trykker du ‘Skjul annonsen i søkeresultater’. Da er annonsen inaktiv til du selv velger å aktivere den igjen innenfor annonseperioden.

Hvordan slette en annonse på FINN?

Gå inn på Min FINN – velg Mine annonser – klikk Flere valg på annonsen du vil slette – inne på annonsen får du valget Slette.

Er det gratis å legge ut annonse på FINN no?

Gå inn på ny annonse, velg hvilken type annonse du vil ha og vips så er prisen der. Noen er til og med gratis! Noen typer annonser har også ekstra produkter som du kan velge å legge til. Disse ser du etter at du er ferdig med å lage annonsen din og rett før du skal publisere den.

Hvorfor er annonsen skjult FINN?

Vi har skjult nummeret i annonser på FINN for å beskytte deg som annonsør bedre mot SMS-spam/-svindelforsøk. De som er interessert i annonsen din kan fortsatt se nummeret ditt ved å klikke på “Vis mobil-/telefonnummer”.

Hvor mange annonser kan man legge ut på FINN?

Det er ikke tillatt å legge ut flere annonser for samme Objekt. Objektet skal kun annonseres ett sted og i én versjon.

Hva koster betalt plassering på FINN?

Hvis annonsen ligger ute over tid, kan du gi den en ekstra boost med produktet Øverst i resultatlisten. Da plasseres den i toppen av søkeresultatene og blir merket med “Betalt plassering“.

Hva er ikke lov å selge på FINN?

Annonser som kan oppfattes som støtende, for eksempel salg av pornografi og erotiske leketøy. Utstyr som ofte brukes i ulovlig virksomhet, som eksempelvis hjemmebrent-utstyr, “trimmeutstyr” til el-sparkesykkel (feks Speedbox og Badassbox) osv. Piratkopier.

Kan man bli lurt på FINN?

Hvis du blir kontaktet av noen du synes ser litt mistenkelig og annerledes ut, kontakt oss på [email protected]finn.no så fort som mulig. Svindlere foreslår ofte å bruke betalingssystemer de har funnet på selv. De kaller det for eksempel for “FINN Betalingsgaranti” og “FINN Trygg Betaling” eller lignende.

Er det greit å prute på FINN?

I utgangspunktet er det ingenting i veien for å prute på ting på FINN. Men en god del annonsører sier spesifikt i annonsen at de ikke er interessert i pruting, og da anbefaler vi å følge disse anmodningene.

Hva blir det solgt mest av på FINN?

– Det er ikke overraskende at søkeord som sofa, hagemøbler, sykler og spisebord topper listen over mest brukte søkeord på FINN og FINN torget, sier Kathrine Opshaug Bakke, som er bruktmarkedsekspert og leder på FINN torget.

Topp 10 søk FINN motor 2021:

  • Campingvogn.
  • Atv.
  • Bobil.
  • Windy.
  • Moped.
  • Viknes.
  • Princess.
  • Nimbus.

Hva er lettest å selge på FINN?

‘Møbel og interiør’-kategorien troner høyest med 20 prosent av alle annonsene, mens ‘hvitevarer og elektronikk’ og ‘klær, sminke og accessoirer’ har delt andreplass på 14 prosent.

Leave a Comment