Hvordan finne gamle prospekter?

I noen tilfeller kan du finne tidligere prospekt ved å google boligens adresse. En annen mulighet er å kontakte meglerhuset som har solgt boligen for å høre om de fortsatt har bilder og dokumenter i arkivet. Dersom det gjelder eldre boliger vil Arkivverket sannsynligvis være riktig instans å kontakte.

Hvor lenge ligger en annonse på Finn?

5 000,- å opprette en salgsannonse for din bolig på finn.no. Dette inkluderer publisering av annonsen helt frem til boligen din er solgt, med et lite forbehold: Annonsen publiseres for 30 dager om gangen. Har du behov for å ha annonsen kjørende ut over 30 dager, må du selv sørge for å forlenge annonsen hver 30. dag.

Hvordan finne gamle prospekter? – Related Questions

Hva om megler ikke får solgt?

Mener man at det er meglers feil at boligen ikke blir solgt, sier eiendomsmeglerloven at man kan si opp oppdraget uten varsel. Dette gjelder for begge parter. Forbrukerrådet anbefaler å gjøre dette skriftlig. Megler har da krav på et rimelig vederlag for utført arbeid.

Hvor mye koster det å legge ut hus på FINN?

En annonse på Finn Eiendom kan koste deg som boligselger alt fra 900 til 5000 kroner, skal man tro eiendomsmeglerne. Mens enkelte meglere er åpne om at de tar mellomlegg, hevder andre at de ikke gjør det.

Når er det lurt å legge ut annonse på FINN?

De aller fleste søk på FINN.no gjøres ved lunsjtider på mandager. En grei regel er å tilpasse publisering av annonser til det mest populære tidspunktet for brukerne. Har du flere annonser? Spre de utover ukedagene for alltid å ha annonser på de første sidene.

Kan man sette en Finn annonse på pause?

Når du er innlogget på FINN og klikker deg inn på annonsen din trykker du ‘Skjul annonsen i søkeresultater’. Da er annonsen inaktiv til du selv velger å aktivere den igjen innenfor annonseperioden.

Hvordan slette en annonse på FINN?

Gå inn på Min FINN – velg Mine annonser – klikk Flere valg på annonsen du vil slette – inne på annonsen får du valget Slette.

Er det gratis å legge ut annonse på FINN no?

Gå inn på ny annonse, velg hvilken type annonse du vil ha og vips så er prisen der. Noen er til og med gratis! Noen typer annonser har også ekstra produkter som du kan velge å legge til. Disse ser du etter at du er ferdig med å lage annonsen din og rett før du skal publisere den.

Hvor mange annonser kan man legge ut på FINN?

Det er ikke tillatt å legge ut flere annonser for samme Objekt. Objektet skal kun annonseres ett sted og i én versjon.

Kan man blokkere noen på FINN?

Det du kan gjøre dersom du ønsker å ta saken videre, er enten å blokkere vedkommende, eller rapportere inn brukeren til oss via epost ([email protected]finn.no) eller ved å rapportere direkte inne i dialogen. Ved å trykke blokker bruker vil du blokkere personen fra å sende deg meldinger i meldingstjenesten vår.

Hva gjør man om man blir lurt på FINN?

Anmeld saken til politiet

FINN kan ikke hjelpe deg med å kreve tilbake eventuelle penger eller varer du er blitt svindlet for, ei heller involvere seg i noen typer konflikter som måtte oppstå. Derfor anbefaler vi deg å anmelde saken til politiet så fort som mulig.

LES OGSÅ  Is UE boom the same as Ultimate Ears?

Hva betyr grønn prikk på FINN?

En grønn indikator betyr at kameraet eller kameraet og mikrofonen brukes av en app på iPhone. Finn ut mer om statussymboler og symboler på iPhone.

Hvordan være anonym på FINN no?

Kan jeg annonsere anonymt på FINN? FINN er ikke å regne som en anonym markedsplass. Riktignok vil du som annonsør selv kunne velge om telefonnummeret ditt og adressen din skal være synlig i annonsen, og du kan velge ditt eget brukernavn.

Kan jeg trekke meg fra et kjøp på FINN?

Aksept: – Kjøper kan ikke trekke tilbake et tilbud dersom selger har akseptert. Eller omvendt. Da er man juridisk forpliktet til å gjennomføre.

Er bud på finn no bindende?

Du har rett til å kreve at handelen gjennomføres etter avtalen. En muntlig avtale er like bindende som en skriftlig avtale.

Er Schibsted-konto gratis?

Registrering på FINN.no er enkelt og gratis. Du må fylle ut et enkelt skjema før du kan sette inn en annonse. Registrer deg her og klikk på ‘Opprette ny konto‘ under den blå ‘Fortsett’ knappen i bunnen.

Hva eies av Schibsted?

Schibsted eier få, men store aviser, inkludert riksavisene VG, Aftenposten, Aftenposten Junior, og regionavisene Bergens Tidende og Stavanger Aftenblad. VG er landets største avis, med et opplag på 311 611, inkludert VG+ (2021).

Leave a Comment