Hvordan forlenge lån på bibliotek?

Lån kan fornyes inntil 2 ganger maksimal lånetid, dersom materialet ikke er reservert for andre. Verktøy og sykler kan ikke forlenges. Logg inn på Mine sider eller i Bibliofil og trykk på “Forleng”. Ny dato vil vises om det er mulig å forlenge.

Hvor lenge kan man låne bøker på biblioteket UIO?

Lån og lånetid

Fire veker er vanlig lånetid. To veker er lånetid for pensum og anbefalt litteratur. Dagslån skal returnerast samme dagen, og kan ikkje fornyast.

Kan man låne e-bøker på biblioteket?

Ditt bibliotek på nett!

Allbok lar deg låne og lese e-bøker og lydbøker fra mange bibliotek. Les rett i nettleseren eller last ned fra Play Store og App Store.

Hvordan forlenge lån på bibliotek? – Related Questions

Er bibliotek gratis?

Alle kommuner har ifølge lov om folkebibliotek av 1985 (bibliotekloven) plikt til å ha et folkebibliotek som skal drive gratis utlån av bøker og annet materiale.

Hvordan låne e bok?

Hvis du ikke har et bibliotekkort, kan du opprette et digitalt nasjonalt bibliotekkort her . Du kan dermed låne e-bøker tilhørende det eller de bibliotekene lånekortet er tilknyttet. Et nasjonalt bibliotekkort kan du bruke på alle norske biblioteker.

Hvordan låne bøker på Kindle?

For bøker større enn 50 MB gjør du som følger:
  1. Last ned e-boka på enheten din som MOBI-fil.
  2. Koble enheten til din Kindle, PocketBook eller annet lesebrett med USB-kabel. Lesebrettet vil dukke opp som en ekstern disk.
  3. Kopier MOBI-filen over til denne eksterne disken for å få tilgang på lesebrettet.

Kan man skrive ut på biblioteket?

På biblioteket kan du skrive ut og kopiere dokumenter og låne skanner.

Hvordan låne bøker i Bookbites?

Last ned appen Bookbites fra Google Play eller App Store. Opprette en bruker og velg ett passord. Du kan registrere deg med ident på Facebook, Google eller e-postadresse.

Utlånsregler:

  1. Du kan låne 3 titler samtidig.
  2. Utlånstiden er 3 uker.
  3. Det er ikke mulig å forlenge lånet.
  4. Du kan også reservere inntil 3 titler.

Hva har skjedd med BookBites?

Hva har skjedd med eBokBib? eBokBib ble lagt ned fra 1. april 2020. Allbok er den nye plattformen vi bruker for utlån av norske e-lydbøker og e-bøker.

Er BookBites gratis?

BookBites gjør det enkelt å låne e-bøker og lydbøker gratis fra biblioteket.

Hva er den beste Lydbokappen?

I vår test av lydbok-apper har vi kåret Nextory til best i test. Her får man godt utvalg, og du finner spesielt mange bøker innenfor kategoriene krim, spenning, romantikk, romaner og biografier. I tillegg kan du sette opp flere ulike brukerprofiler, og utvalget blant barnebøker er svært godt!

LES OGSÅ  Hvordan sjekke skattelistene uten å bli oppdaget?

Har Spotify lydbøker?

For å høre lydbøker på Spotify må du åpne appen og gå til søkefeltet (se etter ikonet med et forstørrelsesglass). Skriv inn «lydbøker» om du vil høre norske, eller «audiobooks» for engelske. Da kommer det opp forslag til spillelister med mange ulike lydbøker i seg, og så er det bare å lete etter en du kan like.

Hva er forskjellen på E bok og lydbok?

E-boka tar relativt liten plass og går raskere å laste ned. Lydbøker med tekst er ofte større filer og nedlastingen tar derfor noe lenger tid.

Hvor mye koster Storytel?

Om Storytel

Storytel har gratis prøveperiode på 14 dager, utover dette koster det 189 kr i måneden for å lytte ubegrenset til lydbøker i alle sjangre. Hos storytel kan du både lytte og lese og for å gjøre det mest mulig brukervennlig kan du laste ned e-bøkene til offline modus slik at du ikke er avhengig av nett.

Hva er best av Storytel og fabel?

Fabel eller Storytel? Storytel har et noe bedre tilbud siden de lar deg lytte ubegrenset, selv om et abonnement hos Fabel i teorien er billigere. I tillegg har Storytel et litt større utvalg, samt mer å velge mellom av abonnementer. Derfor er denne tjenesten hakket bedre enn Fabel.

Leave a Comment