Hvordan legge ut ønskes kjøpt på FINN?

Hvordan lager jeg en annonse?
 1. Klikk på +Ny annonse.
 2. Klikk på markedet du skal annonsere på
 3. Velg hvilken annonsetype (f.eks.
 4. Fyll inn alle feltene, beskrivelse og legg til bilder.
 5. Når du har fylt inn alt du vil ha i annonsen, går du helt nederst på siden og følger betalingsveiledningen for å publisere annonsen.

Hva kjøper folk mest på FINN?

– Det er ikke overraskende at søkeord som sofa, hagemøbler, sykler og spisebord topper listen over mest brukte søkeord på FINN og FINN torget, sier Kathrine Opshaug Bakke, som er bruktmarkedsekspert og leder på FINN torget.

Hvordan selge klær på FINN?

Selg klær på 1-2-4:
 1. Annonsen. ✅ Legg ut kun én ting per annonse.
 2. Bilder. ✅ Ta så gode bilder som du får til – de har mye å si i en klesannonse!
 3. Sett fornuftige priser. ✅ Sjekk hva plagget ligger ute for på FINN og legg deg litt lavere hvis du vil selge unna fort.
 4. Innpakning og frakt. ✅ Det skal gå fort, ikke være fint!
LES OGSÅ  Hvilken varmepumpe bruker minst strøm?

Hvordan legge ut ønskes kjøpt på FINN? – Related Questions

Hvordan er det lurt å betale på FINN?

Det beste er å avtale et møte med selgeren, og betale der og da, etter at du har sett at du får det du skal. Er ikke dette praktisk mulig, kan du finne en trygg måte å forhåndsbetale på. Høres noe for godt ut til å være sant, er det gjerne det, også på FINN.

Hvordan unngå å bli svindlet på FINN?

Ellers har Gjefsen følgende sikkerhetsråd til deg som er bruker av FINN eller andre nettbaserte butikker/markedsplasser:
 1. Bruk sunn fornuft.
 2. Gjør undersøkelser rundt den du skal handle med.
 3. Ikke forskuddsbetal som kjøper, og vær sikker på at du får pengene dine som selger.
 4. Vær forsiktig med personlige opplysninger.

Er det gratis å selge på FINN?

Noen er til og med gratis! Noen typer annonser har også ekstra produkter som du kan velge å legge til. Disse ser du etter at du er ferdig med å lage annonsen din og rett før du skal publisere den. Hvis du velger noen av dem, vil det også påvirke den endelige prisen.

Hvor kan jeg selge klærne mine?

Finn, Tise, Sphock, 2nd Edit og Letgo er eksempler på steder hvor du kan selge klær som du selv ikke bruker lenger, men som kan være til glede for andre. Tise kan regnes som det største appen her til lands.

Hvordan selge klær fort?

Ta gode bilder!

Bildene har utrolig mye å si for hvor fort plagget blir solgt. Bilder hvor du ser plagget på blir solgt fortere. Bruk bilder av god kvalitet, bilder tatt i dagslys og bilder som viser plagget fra ulike vinkler. Beskriv plagget godt: Det er viktig å få med nok informasjon om plagget.

LES OGSÅ  Is PlayStation 1 still available?

Hvordan sende pakke med TISE?

Selger pakker inn produktet, skriver koden tydelig på pakken og gjør klart forsendelsen etter valgt fraktmetode – på dørmatten for Helthjem, eller i postkassen eller nærmeste Post i butikk for Posten. Pakken må sendes innen 7 dager fra estimert hentedato ved bruk av Helthjem og 5 dager ved bruk av Posten.

Hvor mye koster frakt på Tise?

Avgiften er basert på verdien av varen du kjøper (se priser under). Kjøper du for eksempel en vare til 350 NOK, betaler du mellom 84 og 89 NOK for frakt og betaling gjennom Tise, avhengig av hvilken fraktløsning du har valgt, og får trygg og smidig betaling og levering på dørmatten/ i postkassen.

Er det trygt å handle på Tise?

Tise Payment er en smidig og sikker betalings- og fraktløsning tilgjengelig direkte i Tise. Med Tise Payment gjør vi second-hand shopping like enkelt, trygt og friksjonsfritt som det å handle i tradisjonelle nettbutikker.

Hvor mye koster HeltHjem på Tise?

Vi vil gjøre det enda enklere for deg å kjøpe og selge brukt♻️ Tise og helthjem har inngått et samarbeid slik at du nå kan sende pakker fra dør til dør, uten ekstra kostnader📦 Du trenger dermed ikke å gå ut av appen eller forlate hjemmet for å sende eller motta pakker fra Tise🙌 Les mer om hvordan det fungerer her!

Kan man betale med vipps på Tise?

De ønsker ikke å bruke betaling med Tise.

vipps, men vi anbefaler alltid om å bruke vår integrerte betalingsløsning så langt det er mulig.

Hvordan ikke bli scammet på Tise?

Dersom du tror du har blitt utsatt for en svindel ønsker vi å hjelpe deg. Du kan rapportere den aktuelle brukeren direkte i appen via brukerens profil. Alternativt kan du sende oss en henvendelse via kontaktskjemaet vårt. Ta også med brukernavn på den andre parten og TiseID for handelen.

LES OGSÅ  Hvem lager best vaskemaskin?

Kan man heve kjøp på Tise?

Dersom selger ikke leverer varen innen tilleggsfristen, kan kjøperen heve kjøpet. Kjøper kan imidlertid heve kjøpet umiddelbart hvis selger nekter å levere varen.

Kan man kreve pengene tilbake?

De fleste butikker lar deg få bytte det du har kjøpt, så sant det er ubrukt og uskadet. Dette er ingen lovbestemt rett, men er så vanlig at du kan regne med å få bytte. Ta vare på kvitteringen eller byttelappen, og hold fristen som står på den. Det er opp til butikken å sette betingelsene.

Når kan man kreve pengene tilbake?

Klarer ikke selgeren å reparere eller å gi deg en ny vare, kan du få et prisavslag eller pengene tilbake. Du kan da be om forsinkelsesrente, men selgeren kan også redusere beløpet for den tiden du har kunne bruke varen. Hvis du har fått utgifter på grunn av feilen, kan du også be om erstatning.

Kan man trekke seg fra et kjøp?

Når er et bud bindende? Det eksisterer ingen angrerett ved kjøp av fast eiendom. Utgangspunktet og hovedregelen er at et bud ikke kan tilbakekalles når det har kommet til selgers kunnskap[1]. Aksepterer selger budet innen fristen har kjøper og selger inngått en bindende avtale.

Når er en avtale på FINN bindende?

Avtaleloven bestemmer at avtaler er bindende, dersom kjøper og selger blir enige om et salg. Det vil si: Hvis hun klart og tydelig takket ja til å kjøpe genseren til X kr, så vil det som hovedregel være inngått en gyldig avtale mellom dere.

Leave a Comment