Når er Mammutsalget 2022?

Hvor kjøpe ebøker?

Å kjøpe e-bøker er veldig enkelt og på norli.no finner du tusenvis av titler å velge mellom. Du kan kjøpe e-bøker på mobil, nettbrett, PC/Mac, eller direkte på lesebrettet PocketBook (Norli-utgave), som er i salg hos Power, og du velger selv hvordan du vil lese de.

Hvor ofte er det Mammutsalg?

Salget er en årlig begivenhet i bokhandelen hvor leseglade bokkjøpere kan velge blant 800 kvalitetstitler innen et utall kategorier, med over én million bøker tilgjengelig. Hvert år deltar omtrent 60 forlag og omtrent 400 bokhandler. Mammutsalget bygger på en tradisjon som går over 130 år tilbake.

Hvem eier ebok?

Ebok.no er en norsk nettbokhandel som er eid av forlagshuset Vigmostad & Bjørke. Ebok.no selger e-bøker og lydbøker. Daglig leder er Lene Røren.

Når er Mammutsalget 2022? – Related Questions

Hva betyr ebok?

E-bok (elektronisk bok, også ebok) er et digitalt medium som tilsvarer en vanlig trykt bok. En e-bok kan leses på personlige datamaskiner, nettbrett, PDA, mobiltelefon eller på en dedikerte håndholdt maskin, et såkalt lesebrett (eller leseplate).

Hvem står bak Bookis?

Arne-Morten Wilumsen (t.v.) og Lasse Brurok er gründerne bak Bookis.

Hvem eier Bookis?

Nå går mediekonsernet Schibsted inn med 12 millioner kroner i Bookis, en plattform for kjøp og salg av brukte bøker. Bookis ble lansert i 2017, og har i dag over 70.000 brukere.

Hvem eier Tanum bokhandel?

I 2007 fusjonerte Damm og det Bonnier-eide Cappelen. Tanum ble da 100% eid av Cappelen Damm Holding AS. Holdingselskapet eies 50/50 av Bonnier og Egmont. I 2021 overtok Egmont 100% av eierandelen.

Hvem eier Gyldendal?

Eiere. Gyldendal ASA kontrolleres av selskapet Erik Must AS (85,9 %), som eies av familien til investoren Erik Must. Must-sfæren er for øvrig også på eiersiden i Polaris Media og NHST Media Group (som eier Dagens Næringsliv).

Hvor mye tjener en forfatter per solgte bok?

Forfatterforeningen opplyser at forfatteren får 67 kroner per bok hvis prisen er 399 kroner. For billigbøker/pocketbøker som selges for 129 kroner, får forfattere 12,90 kroner. Ofte er royaltysatsene hos utenlandske forlag lavere enn i Norge.

Kan man gi ut bok anonymt?

Det går helt fint å skrive en bok anonymt – eller under et annet navn. Mange forfattere bruker det som kalles et “pseudonym” eller alias. Enten bytter de ut hele navnet sitt, eventuelt bare fornavn eller bare etternavn. Når det gjelder utgivelse, vil jeg tipse deg om å ikke gi opp dersom du får et nei.

LES OGSÅ  Hvor er bombrikken min registrert?

Hvem står bak fabel?

Du kan lytte til dine kjøp i Fabel-appen eller i en annen avspiller om du ønsker. Fabel Lyd AS (tidligere Lydbokforlaget) står bak Fabel og er Norges eldste lydbokutgiver. Vi har laget kvalitets-lydbøker for det norske markedet siden 1987.

Hva er best av Storytel og Fabel?

Fabel eller Storytel? Storytel har et noe bedre tilbud siden de lar deg lytte ubegrenset, selv om et abonnement hos Fabel i teorien er billigere. I tillegg har Storytel et litt større utvalg, samt mer å velge mellom av abonnementer. Derfor er denne tjenesten hakket bedre enn Fabel.

Hva er den beste Lydbokappen?

I vår test av lydbok-apper har vi kåret Nextory til best i test. Her får man godt utvalg, og du finner spesielt mange bøker innenfor kategoriene krim, spenning, romantikk, romaner og biografier. I tillegg kan du sette opp flere ulike brukerprofiler, og utvalget blant barnebøker er svært godt!

Hvor mye koster Storytel?

Om Storytel

Storytel har gratis prøveperiode på 14 dager, utover dette koster det 189 kr i måneden for å lytte ubegrenset til lydbøker i alle sjangre. Hos storytel kan du både lytte og lese og for å gjøre det mest mulig brukervennlig kan du laste ned e-bøkene til offline modus slik at du ikke er avhengig av nett.

Er Audible gratis?

Audible er ikke gratis da dette er en abonnementstjeneste. Det sagt, noen av lydbøkene kan imidlertid fås til sterkt reduserte priser og noen ganger helt gratis hvis du er medlem. Som medlem mottar du kontinuerlig poeng som du kan bruke til å kjøpe hvilken som helst lydbok uansett hva den opprinnelig koster.

LES OGSÅ  Hvor mye har boligprisene steget siden 2010?

Leave a Comment