Når er Stavern 2023?

Stavernfestivalen samler årlig rundt 75.000 musikkglade deltagere i naturskjønne omgivelser på Larvik Golf Arena. Festivalen arrangeres fra 6. -8. juli 2023.

Hvor mange skal på Stavern?

Stavern har i ettertid fått tilbake bystatus da reglene for det ble liberalisert, men er ikke lenger Norges minste by. Tettstedet har 5 810 innbyggere per 1. januar 2021.

Hvor er Stavernfestivalen?

Stavernfestivalen arrangeres på Larvik Golf Arena, som ligger langs fylkesvei 301 rett utenfor Larvik på vei mot Stavern.

Når er Stavern 2023? – Related Questions

Hva er Norges største festival?

På førsteplassen over Norges mest populære musikkfestivaler kommer Øyafestivalen som tar plass i Oslo, Tøyenparken hvert år i august. Øyafestivalen hadde sin oppstart i 1999, med da 1 000 besøkte. Festivalen har blitt større og større for hvert år og har nå over 85 000 besøkende tilskuere.

Hvordan komme seg til Stavernfestivalen?

Inngangen til Stavernfestivalen er via Gamle Stavernsveien. Kommer du med buss, går du av bussen på Rødberg. Det er gangvei fra Rødberg til festivalområdet (ca. 150 meter).

Hva skjer i Stavern 2022?

Hva skjer i Larviksdistriktet?
onsdag 23. november 2022
onsdag 23 nov. 19:30 OnsdagsQuiz Tordenskiold Pub, Stavern Info ikke tilgjengelig
torsdag 24. november 2022
torsdag 24 nov. 12:00 Boksnakk i Stavern Stavern bibliotek Gratis
torsdag 24 nov. 17:00 Jul i Stavern – Tegnekonkurranse for barn Skipperstua, Stavern Gratis

Er det tivoli i Stavern?

🎡 Karuseller for store og små🎠

Når er kadetten?

Band og artister
Nr År Dato
1 2018 3.-4. juli
2 2019 2.-3. juli
3 2022 28.-29. juni

Hvem eier kadetten?

Kadetten AS – og overbygningen Kadetten Holding – eies helt og holdent av Per Karsten Ims. Ims er en kjent aktør i det norske festivalmarkedet, senest beskrevet i en større artikkel i Aftenposten i sommer.

Hvor lenge varer kadetten 2022?

Kadetten 2022. Velkommen til ny strandfestival i 2022! Med fokus på Hip Hop, R’n’B og urban musikk inviterer vi til to dager med høyaktuelle internasjonale og norske artister på Kadettangen!

Hvor holdes kadetten?

Kadetten finner sted på Kadettangen i kort gåavstand fra Sandvika sentrum og jernbanestasjonen. Kadettangen er et fantastisk nytt parkområde – Sandvika Fjordpark, og inneholder badestrand, festplass, strandvollybane, paviljong, stupetårn, med mer.

Hvor er kadetten festival?

Kadettangen, 1337 Sandvika, Norge.

Hva skjer om man sniker seg inn på festival?

Dersom du er gammel nok, men sniker deg inn uten å betale inngang, så vil du nok bli bortvist fra festivalen. Dersom du gjør andre lovbrudd i den forbindelse; bruker falsk legitimasjon e.l., så vil du kunne bli anmeldt til politiet.

Er det aldersgrense på kadetten?

Festivalen har 16 års aldersgrense. Merk deg at det er forskjellige billettyper for de over og under 18 år. Det vil også være forskjellige armbånd for over og under 18 år, og det er kun de med “over18-armbånd” som har adgang i barene som serverer alkohol.

Hva bør man ta med på festival?

10 ting du MÅ ha med på festival!
  • Powerbank. Er det egentlig noe som er mer irriterende enn en utladet mobiltelefon når klokken nærmer seg midnatt og alle vennene dine har forsvunnet fra deg?
  • Engangskamera. Et engangskamera er perfekt å ha med seg på festival.
  • Fannypack.
  • Solbriller.
  • Ørepropper.
  • Gode sko.
  • Regnponcho.
  • Solkrem.

Hva betyr ordet festival?

Ordet festival kommer fra middelalderlatin fēstivālis eller festi vale som bokstavelig betyr slutten på fasteperioden. Det middelalderlatinske ordet har bakgrunn i latinske fēstīvus som igjen har en indoeuropeisk rot i fēstus. Ordet festival kom fra latin til gammelfransk og deretter til gammelengelsk.

Leave a Comment