Når kan man ringe til DNB?

07:00–23:00, lørdager kl. 10:00–18:00, og søndager kl. 11:00–19:00. – For vanlige henvendelser om nettbank, betalinger og lignende skal du som vanlig ringe til kundesenteret på telefon 91504800, eller kontakte oss via chat og e-post, sier Prestø.

Er julaften en bankdag?

Julaften er ikke en bankdag, og det betyr at betalinger som gjøres etter siste frist torsdag 23. desember ikke kjøres før 27. desember.

Når kan man ringe til DNB? – Related Questions

Hva koster det å ringe 915 04800?

– Vi er opptatt av at kundene skal ha et alternativ til det femsifrede nummeret, og derfor opplyser vi kundene våre på dnb.no om at de kan ringe oss på 915 04800 til vanlig takst, sier DnBs informasjonsdirektør Even Westerveld til NRK.

Hvorfor stiller DNB så mange spørsmål?

Formålet med innhentingen er bl. a. å sikre at kundene våre ikke utsettes for økonomisk kriminalitet og for å forhindre hvitvasking og terrorfinansiering.

Hva er 04800?

04800. Du kan nå velge hvilket av disse numrene du vil ringe oss på. Eller du kan kontakte oss på chat. -Vi har innført 91504800 i tillegg til 04800 fordi flere kunder den siste tiden har gitt uttrykk for at de vil ha et billigere alternativ, opplyser leder for DNB kundesenter, Hans Olav Rønningen.

Hva er nummeret til DNB?

915 04800
DNB Bank / Kundeservice

Hvordan sende melding til DNB?

Du sender SMS til 04800, uten noe mer foran, selv om du er i utlandet. Nedenfor ser du en oversikt over alle SMS-tjenester og varslinger du kan ta i bruk.

Hva kommer i stedet for BankID på mobil?

Med BankID-app får du en raskere og sikrere innlogging. BankID på mobil skal erstattes av BankID på app, men dette skjer ikke over natta. Tjenesten skal gradvis fases ut, men de aller fleste vil ha tilgang til den en god stund framover.

Når utgår BankID på mobil?

Etter 20. november 2022 tilbyr vi ikke lenger BankID på mobil for nye brukere. Hvis du mister mobilen, bytter abonnement eller får nytt SIM-kort må du altså ta i bruk app eller kodebrikke (se bildet over). BankID på mobil vil fortsatt fungere for de aller fleste i lang tid fremover.

LES OGSÅ  Is an Alfa Romeo Giulia a good car?

Når blir det slutt på BankID på mobil?

Planlegger gradvis utfasing fra september

Første steg i utfasingen er at man stopper for nye BankID på mobil-aktiveringer. Etter planen vil dette skje mellom september og november. For en smidigst mulig overgang, anbefaler vi derfor å laste ned appen så snart du får beskjed fra din bank om at det nærmer seg.

Når slutter BankID på mobil å virke?

Etter 1. september 2022 kan du ikke lenger bestille eller fornye BankID på mobil.

Hva er forskjell på BankID app og BankID på mobil?

BankID-appen er en digital kodebrikke, som kan brukes i stedet for den fysiske kodebrikken når du skal logge inn eller signere med BankID. Appen brukes sammen med ditt personlige BankID-passord. I BankID på mobil ligger hemmelighetene trygt lagret i ditt SIM-kort.

Hvor mye koster det å bruke BankID på mobil?

Priser for bruk av BankID på mobil
BankID på mobil-transaksjon
Pris 0,49

Kan jeg ha BankID i flere banker?

Du kanBankID fra alle banker du har et kundeforhold i. Én og samme BankID kan imidlertid brukes på tvers av bankene og andre brukersteder. BankID-app kan du bare ha på en enhet av gangen av sikkerhetsmessige årsaker.

Er det trygt å bruke BankID når jeg logger inn?

Trygt.

Enten du skal identifisere deg eller signere, er BankID den mest anvendelige elektroniske identifikasjonen i Norge. Med BankID kan du alltid gjøre rede for hvem du er.

Kan andre bruke min BankID?

Om banken oppdager at noen andre har fått tilgang til BankID-en, vil den bli sperret. Dermed kan du faktisk skape trøbbel ved å «hjelpe» på denne måten. Det er nemlig et brudd på avtalevilkårene – BankID-en er din digitale identitet, og skal ikke deles med noen.

Kan banken spørre hvor pengene kommer fra?

Hvitvaskingsloven pålegger banken å innhente opplysninger om deg som kunde slik at vi kan ivareta dine økonomiske interesser, samtidig som vi ivaretar vårt samfunnsansvar. Vi må vite hvem du er og hvor pengene dine kommer fra.

Leave a Comment