Om oss

Xgamesnorway.no er en blogg for deg som liker å lese om teknologi, hus og hjem. Vi har som mål å samle all nyttig informasjon du trenger om disse temaene under ett og samme tak. Fokuset vårt er å gi raske og presise svar på spørsmålene du har, slik at du slipper å lese gjennom lange tekster uten å finne svaret på det du lurer på.

Mikkel-Graut-skribent-hos-xgamesnorway.no_

Nettsidene drives av Mikkel Graut, en Oslo-mann i sin beste alder. Mikkel har teknologi som sin store lidenskap her i livet, og har i løpet av de siste årene modernisert hjemme sitt til å bli et komplett smarthjem.

Lidenskapen for teknologi har sammenheng med Mikkels utdanning på fakultetet for teknologi på NTNU. Siden den gang har Mikkel jobbet som dataingeniør for flere store IT-firmaer her til lands.

Xgamesnorway.no ble startet opp som et hobbyprosjekt for å dele tanker og informasjon rundt teknologi og relaterte emner.

Hvis du ønsker å bli en del av teamet som bidrar til å gjøre xgamesnorway.no til Norges beste nettsted for teknologi, er du velkommen til å kontakte oss. Skriv noen ord om deg selv og hva du kan bidra med.